Nyt ois palikat taas kohdillaan !

  • Toni

Niin vois kokeilla jälleen kerran että miltä tuo painoharjoittelu mahtaa oikein maistua ? Monen monta kertaa oon yrittänyt aloittaa säännölliset treenit tässä parin kolmen viimen vuoden aikana, mutta aina meinaa keskeytyä lupaavasti alkaneet treenit ylivenyneisiin treenitaukoihin. Ja syynä on ollut yleensä tuo yksi toinen kiva harrastus eli vedonlyönti. Liikaa uppoutunut siihen maailmaan, tullut tehtyä mielettömät määrät työtä sen eteen monesti yöunienkin kustannuksella ja silloinhan ei jaksa kyllä treenatakaan.

Nyt olen taas päättänyt keskittyä enemmän omaan hyvinvointiin kun tuloksen tekemiseen tuolla rintamalla. Sen verran hyvät tilastot tms. on jo olemassa, että niitä ei ole pakko enää aina tehdä. Tarkoituksena on ollut vaan maksimoida kaikki hyödyllinen tieto käyttöön etenkin eri maiden jalkapallosarjoista ja vähän muistakin urheilulajeista. Hulluhan mä jo vähän oon tuosta syystä..

Niin nyt ois rakennuspalikat hyvään treeniinkiin taas olemassa sillä ostin piiitkän pitkän tauon jälkeen tänään peräti monivitamiinituotteen. Palautusjuomaa tietenkin on sekä kreatiinia, perusheraproteiinia ja vieläpä herayöprotsku. Myös kalaöljykapseleita löytyy mutta niitä olenkin jo käyttänyt pitemmän ajan säännöllisesti. Nyt on tilanne melkein kuin silloin joskus suurina treeni-innostuksen vuosina. Ei puutu enää kuin glutamiini, joku laihdutusvalmiste & joku muu lisäravinnekokeilu niistä parhaista tai ainakin kokeilurikkaimmista ajoista ! =D

Hyviä treenejä siis mulle ! Kiitos, kiitän itseäni ! =D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus