Olipa makea pelilauantai !

  • Toni

Pitkävedon kannalta käänsin katseeni heti vasta kohti iltaa sillä siellä ne parhaimmat kohteet luurasivat. Poimin kuitenkin yhden hyvän kohteen jo Bundesliigastakin. Se oli Bayern Munchenin kotipeli. Ei niin hääppöinen 1.50 kerroin mut muistin miten surkeasti Wolfsburg on perinteisesti pärjännyt sitä vastaan, niin oli aivan ehdottomasti pelattava sitä. Oli aikakin Munchenin vähän ryhdistäytyä ettei kärki ehdi karata liikaa. Epävarmasti alkoi taas, olivat jo 0-2 tappiolla ja ajattelin et näinkö jo eka peli menee pieleen, mut kun Bayernilaiset kavensivat juuri ennen 1.puoliajan loppua, olin melko varma ja vakuuttunut siitä et nousevat tuon innostamana ja myötä tasoihin ja vielä ohi. Ja niinhän siinä kävikin, Saksassa tehdään juuri tällä hetkellä harvinaisen paljon maaleja, peli päättyi 4-2 jee.

Sitten niihin iltakohteisiin. Olin jo ennen v-loppua ympyröinyt sieltä nämä hyvät kohteet ennakkoon, joten eikun sit vaan pelaamaan. Tällä kertaa nämä eivät olleet mitään niin ihmeellisiä ylikertoimia vaan enemmän tilastoihin pohjautuvia todennäköisyyksiä. Yhden jääkiekkopelinkin löysin. Sen mitä olen monesti ennenkin pelannut ja sillä voittanut. Ruotsissa HV-71 & Modo ovat vuodesta toiseen tasainen taistelupari ja jostain syystä Modo menestyy hyvin yleensä vieraissa HV-71:stä vastaan joka kuitenkin on kaudesta toiseen melko kova kotijoukkue. Siksi Modon kertoimista onkin monesti saanut varsin hyviä kertoimia; etenkin jos Modon alkukausi on ollut heikohko & HV-71:sen hyvä. Tällä kertaakin ihan kiva kerroin Modon vieravoitosta kuitenkin 3.30 kiitos. Sitä pystyi myös pelaamaan sinkkuna.

Sitten suosikkisarjoihini tasapelien kannalta futiksessa. Ne ovat ehdottomasti Italia & Ranska. Sekä näiden maiden pääsarja että kakkossarja ovat hyviä sarjoja tasapelien kalastamiseen. Italian kohde Siena-Catania oli jo ennakkoon aika herkku; 6:sta edellisestä kohtaamisestaan peräti 5 kertaa oli pelattu tasan & tuo Siena on muutenkin melkoinen tasapelikone. Catania ei viime kaudella voittanut yhtään vieraspeliä, mutta erikoistui vierastasureihin sillä niitä oli melko monta, 7. Joten he pelaavat hyvin puolustusvoittoisesti vieraissa ja mainiosti alkaneelle kaudelle(kotona pelkkiä voittoja) oli lupa odottaa jatkoa juuri näin tasurin muodossa. Tulos 1-1.

Sitten Ranskaan. Siellä pelattiinkin tasapelirikas sarjakierros & juuri ne 2 kohdetta mitä ajattelinkin toteutuivat muiden mukana kun sekä Nice-Bordeaux että Toulouse-Monaco jakoivat pisteet. Tyypillinen tilanne mulle pelivalinnan tekemiseen kun Bordeauxilta puuttui vielä vierastasuri ja se pelaa tasaisia pelejä usein & Nice taas on tasapelikone sekä kotona että vieraissa; pelaa yleensä sellaiset 16 tasuria yhteensä per kausi ja se on paljon.. Täsmätyötä oikein ! =D Niin ja keskenään näin päin pelattuna tasapeli ei ole ollut ennenkään kovin vieras asia. Tulos 2-2.

Sitten se toinen tasuri Ranskasta. Tämän otteluparin maagisuuden muistinkin heti kun näin ne listalla vastakkain. Tässä tilastofaktaa :
Head 2 head
Nyt pelattu peli..
Oct 25, 2008 Ligue 1 Toulouse FC 0 - 0 AS Monaco FC
Ja aiemmin..
Nov 24, 2007 Ligue 1 Toulouse FC 0 - 0 AS Monaco FC
Mar 10, 2007 Ligue 1 Toulouse FC 1 - 1 AS Monaco FC
May 6, 2006 Ligue 1 Toulouse FC 3 - 3 AS Monaco FC
Nov 27, 2004 Ligue 1 Toulouse FC 0 - 0 AS Monaco FC
Feb 28, 2004 Ligue 1 Toulouse FC 1 - 1 AS Monaco FC
Jan 27, 2001 Ligue 1 Toulouse FC 2 - 1 AS Monaco FC
Aug 22, 1998 Ligue 1 Toulouse FC 0 - 0 AS Monaco FC
Nov 15, 1997 Ligue 1 Toulouse FC 1 - 3 AS Monaco FC

Aika tasaista ollut siis !

Joten 0-0 sopi mulle oikein hyvin. Kaiken kaikkiaan siis vain 5 kohdetta lauantailta oli enemmän tai vähemmän mielessä ja 5 niistä osui joten se oli 100 % hakua se jee ! Ja koska ei ollut erityisen hyvä lista kokonaisuudessaan jätin su sekä ma pelaamatta myös rahojen säästämismielessäkin ja käytinkin sitä myös vähän muuhun. Sunnuntailta vaan yksi isompi harmituskohde meni ohi eli tuo Sevillan kauden eka tappio sarjanousija Malagalle kertoimen ollessa huikea 8.20 ! Klassinen juttu, Malaga ollut perinteisesti Sevillalle paha vastustaja ja Sevillan oli aika yskähtää ekan kerran.. mut en ois välttämättä kyl löytänyt kaveria sille pelille kovin helposti. Jälkikäteen ajateltuna olisin kokeillut sekä Atalantan että Palermon tasureita ja molemmat olisivat menneet ohi. Veikkausliigan päätöskierroksellakaan ei kummempia lopputuloksia tullut. Olisin saattanut tuota Maarienhaminaa kyl kokeilla yli 5.00 kertoimella, mut tuskin Malagan kanssa. Harmi sinänsä et unohdin et sunnuntaina ois tosiaan ollut toi Malagan peli mut se ois vaatinut tuplaa ja kovin erikoisia tai muuten selviä kohteita ei ollut nyt oikein tarjolla.

Joo ja hyvä myös että maanantai jäi väliin pelaamisen kanalta. Sundvallin olisin sieltä kyllä poiminut, mut hiljaiselta päivältä ei pahemmin muuta pelattavaa olisi löytynytkään. Säästöä vaan ettei turhaan tee väkisin rivejä huonosta matskusta. Nyt on katse käännettynä jo keskiviikkoon jolloin tällä kertaa on luvassa ihan arkenakin kokonaisia sarjakierroksia futiksessa. Juuri suosikkejani Italiaa & Ranskaa vedonlyönnin kannalta on luvassa sekä myös mielenkiintoista että kaikkein tunnelmallisinta Englannin Valioliigaa ! Myös Saksassa ja Hollannissa pelataan ja osa peleistä oli jo tänään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus