"Olipas siinä vittumainen mies"..

  • Toni

Tälläistä arvostelua ja kritiikkiä sain osakseni viime viikolla ! =D Olin sulkapallokaverini kanssa menossa pelaamaan sulista tennishallille. Olimme polkupyörillä liikenteessä ja perille saavuttuamme polkupyöriä oli pysäköity päättömästi pyöräilytelineen eteen. Kiroilin kun omasta pyörästä on pidike joskus katkennut niin se ei oikein pysy sillä kovin hyvin pystyssä ja nyt kun ei saanut sitä pyörää mahtumaan sinne koloonsa niin otti kieltämättä vähän päähän. No onneksi teline ei ollut ihan rakennuksen seinää vasten joten sain sen ujutettua takakautta telineeseen, jes !

Noh avattiin ovi halliin ja kello kun oli tasan, sieltä joku vuororyhmä oli juuri poistumassa. Jäin raottamaan vähän ovea kun nuoria tyttöjä alkoi tulemaan ovesta ulospäin, yksi etunenässä. Sanoin hänelle että katsoisitte vähän miten parkkeeratte polkupyöränne kun ei telineelle kukaan pääse vaikkeivat ne näytä edes olevan käytössä. Lisää tyttöjä lappasi pihalle. En niin tarkasti katsonut heitä, mutta olivat arviolta ehkä yläasteikäisiä. Noh kaveri jäi jostain syystä vielä sinne lähemmäs oven luo ja kuuli mitä tämä tyttö sanoi toisille tytöille minusta eli tuon otsikon sanoman ! =D Heh, vähänkö huvitti.. en todellakaan edes loukkaantunut moisesta. Hyvä ettei liian kiltti maine sentään ole. Enhän minä millään pahalla sitä sanonut vaan halusin vaan että nuoriso oppii vähän käytöstapoja.

Vaikka minulla ei ole vielä lapsia niin huomaan että minusta on tainnut todellakin tullut aikuinen. Kannan huolta maailmasta aivan eri tavalla kuin ennen. Olin joskus hyvin vastuuton(isän perimää) ja anarkistinen & ajattelin aika pitkälti ainoastaan omaa napaa. Näin ei ole vaan enää. Olen kiinnostunut näinä vaikeina aikoina toisten ihmisten hyvinvoinnista hyvinkin paljon ja aidosti sekä yhteiskunnallisista asioista että vähän politiikastakin. Omaan ilmeisesti vähän auktoriteettiakin ja luonnollinen jatkumo on päässyt käymään etten ole enää se nuori jonka käytöstä on syytä tarkkailla vaan olen aikuinen joka on huolissaan tulevasta sukupolvesta ja haluaa vähän laittaa rajoja ja rakkautta heidän kasvuunsa mukaan !

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus