OliV-loppuna vara valita mitä katsoa telkkarista..

  • Toni

Viikonloppuna näkyi kaapelitalouksissa kuten minunkin kotonani kymmeniä kanavia.. =) Tajusin sen tosin vasta sunnuntaina, mutta sitten tulikin töllöä seurattua aikas ahkeraan ! Ilmeisesti yrittävät houkutella näin taas ihmisiä hankkimaan lisää kanavia.. Tosin canal + sekä tv 1000 kanavat eivät nyt näkyneet !

Tottakai pääasiassa sitten tuli seurattua urheilukanavia ! Pari futismatsia katsoin sekä EM-koripallofinaalin. Sitten mm. sellaista ikivanhaa sarjaakin katsoin Mtv:n joltain erikoiskanavalta kuin "Pyhimys" jossa pääosissa oli Roger Moore, ex-bondi siis. Itsekin olen kuitenkin sen verran "nuori" etten moista sarjaa muista kun olin niin pieni tai en syntynytkään kun sitä jo tuli. Toki yömyöhään tuli sitten vähän pornoakin katseltua ;P Kahdelta kanavalta sitä näkyi, mutta oli vähän outoa kun ne olivat sellaisia kanavia joissa ei aktissa näytetty lainkaan elimiä.. =P Kuvakulmat olivat aina sellaisia ettei niitä näkynyt eli paljon oli ratsastusta ja takaapäin juttuja.. läiske kyllä kuului ja tissien heilunta mutta muuten sensuuri iski aina ! =D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus