OliV-loppuna vara valita mitä katsoa telkkarista..

  • Toni

Viikonloppuna näkyi kaapelitalouksissa kuten minunkin kotonani kymmeniä kanavia.. =) Tajusin sen tosin vasta sunnuntaina, mutta sitten tulikin töllöä seurattua aikas ahkeraan ! Ilmeisesti yrittävät houkutella näin taas ihmisiä hankkimaan lisää kanavia.. Tosin canal + sekä tv 1000 kanavat eivät nyt näkyneet !

Tottakai pääasiassa sitten tuli seurattua urheilukanavia ! Pari futismatsia katsoin sekä EM-koripallofinaalin. Sitten mm. sellaista ikivanhaa sarjaakin katsoin Mtv:n joltain erikoiskanavalta kuin "Pyhimys" jossa pääosissa oli Roger Moore, ex-bondi siis. Itsekin olen kuitenkin sen verran "nuori" etten moista sarjaa muista kun olin niin pieni tai en syntynytkään kun sitä jo tuli. Toki yömyöhään tuli sitten vähän pornoakin katseltua ;P Kahdelta kanavalta sitä näkyi, mutta oli vähän outoa kun ne olivat sellaisia kanavia joissa ei aktissa näytetty lainkaan elimiä.. =P Kuvakulmat olivat aina sellaisia ettei niitä näkynyt eli paljon oli ratsastusta ja takaapäin juttuja.. läiske kyllä kuului ja tissien heilunta mutta muuten sensuuri iski aina ! =D

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus