Omituinen mahatauti !

  • Toni

Lähipiirissä raivonnut vatsatauti tavoitti sitten minutkin ! Sen saattoi kyllä arvatakin kun siskon lapsien kanssa tullut nyt sen verran ahkerasti oltua. Sunnuntaiaamuna alkoi kipeä olo & koko päivä meni sitten maatessa sängyssä, juostessa välillä vessassa sekä hakemassa vettä. Ruoka ei juuri maittanut paitsi aivan illasta oli hyvä saada jo vähän vahvistusta.

Omituinen tuo mahatauti oli sikäli etten oksentanut laisinkaan. Empä muistakaan sellaista ennen kokeneeni, mutta vatsa oli kyllä sekaisin.. olin varannut jo sangon sängyn viereen kun odottelin oksennusta ja siltä se ensin tuntuikin kurkussa että pian kyllä oksennan ! Mutta ihme ja kumma se osa taudista jäikin pois.. sain hyvän asennon & oli ihan hyvä olla sängyssä ja sain nukuttuakin.

Panadol hottia otin eilen illalla ja tänään aamulla & sen ja nukkumisen myötä mahdollinen kuume ja muutenkin pahin kipeä olo meni ohi ja uskalsin lähteä jo liikkeellekin. Olo ei ole aivan normaali tietenkään vieläkään, mutta siedettävä ja jaksaa olla jo pystyssä, mihin en eilen olisi vielä kyennyt mitenkään.

Noh eilen sunnuntaina kun ei juuri mihinkään kyennyt, kuuntelin kuitenkin koko päivän radiota & onneksi satuin lauantaina kääntämään Yle X:lle sattumalta ja kuuntelin pöllöä "Radio Millennium-ohjelmaa" ! =D Meinaan sunnuntaina radiosta tuli siltä kanavalta paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Paljon myös sellaista musiikkia mitä en itse edes juuri kuuntele tai ole löytänyt kuunneltavaksi. Mielenkiintoinen ohjelma oli esimerkiksi 2 tunnin ohjelma jossa käsiteltiin tällä kertaa spesiaalisti vain naisten tekemää ja esittämää musiikkia. Enimmäkseen ne olivat suomalaisia tai ruotsalaisia eikä niin kauhean tunnettuja, mut oli jenkeistäkin ja vaikka mistä. Joitain yritin laittaa mieleenkin.. oli varsin kiinnostavaa kuunnella millaista matskua oli tarjolla !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus