Ostin piimää..

  • Toni

..itselleni hyvin hyvin todennäköisesti vasta ekan kerran tänään ! =D Hieno saavutus eikö ? =p Muistan kyl joskus ostaneeni vanhemmille tai vanhuksille mutten kyllä vielä omaan huusholliini. En inhoa piimää, mutta joitain tuotteita ei vaan jostain syystä tule niin ostettua tai sitten lainkaan kuten piimän kohdalla on ollut. Kai sitä turtuu helposti aika samoihin elintarvikkeisiin ja pikkasen tekee sitten vaihtelua niitten kanssa. Nopeuttaa kaupassakäyntiäkin. Toki kaikkea uutta pitää aina välillä koklata ! Herkkujen kohdalla etenkin.. =D Mutta toi piimä. Niin vatsani on yksi ehkä heikkoimmista kohdistani kun jo pienestä pitäen on aina toisinaan ollut vähän kipeä. Sekä ruansulatusvaivoja on ollut että myös stressiperäistä kipeytymistä. Perhosia vatsassa jännittäjä-tyyppiä olen kai hiukan !?

Olen kuullut ja huomannut sen itsekin että piimä auttaa vatsavaivoihin. Tämän olen oppinut jo "kotoa" ja useamman kerran ennen juonut sitä vanhempani luona ja myöhemminkin toisinaan suunnannut sinnepäin jos muutakin asiaa on ollut sopivasti ja eikun piimää vatsavaivoihin sinne vaan juomaan ! =D Nyt kun olen puurtanut viime päivinä tosi ahkerasti kynän kanssa samoissa asennoissa hieman liikunnan kustannuksella ja maha on hiukan reagoinut tähän pakkomielteiseen hiukan stressaavaankin touhuun pahimmillaan joka tosin on mukavaa ja nautittavaakin ja itseni mielestä lähes pakollista. Joten ajattelin nyt sitten sopivaan saumaan tänään ottaa ruokavaliooni mukaan uuden tuotteen, piimän ! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus