Otin eilen pitkästä aikaa vähän juoksuaskeliakin..

  • Toni

Joo kun tässä on taas päästy pikkuhiljaa paremmin liikunnan pariin niin oli kiva kokeilla vähän juoksuakin. Ja sehän tuntuikin varsin hyvältä, hyvin jaksoi eikä maha ollut enää lainkaan tiellä.. niin muuten juoksussa muutama liikakilo kehossa ja läskinä vatsassa todellakin häiritsee. Juttelinkin asiasta tänään yhden kaverini kanssa joka oli tismalleen samaa mieltä.

Itse pääsin tuossa viime kesänä vähän lihoamaan reissun päällä ja sitten pikkuhiljaa reissun jälkeen olin päässyt taas vähän parempaan kuntoon kunnes tässä vielä vähän aikaa sitten oli melkonen penkkiurheilukausi jolloin keskityin lähinnä vedonlyöntiin ja herkuttelin aikas paljon ja usein.. no sehän tietysti näkyi sitten taas painossa ja etenkin vatsan seudulla. Nyt on taas paino koko ajan ollut putoamaan päin ja tosiaankin juoksu tuntui oikein hyvältä. Ja kun peiliinkin katsoo, on sellanen ihan siedettävä kohtuullisen hyvä kunto eli rasvaakin vähän on muttei se näy peilistä enää kovinkaan häiritsevästi jenkkakahvoina tms. eli ns. normaalikunto ilman sitä viimeistä lähes kaiken rasvan poistavaa trimmausta.

Nyt onkin nukuttanut hyvin sitten oikeisiin aikoihinkin kun keho on pikkuhiljaa taas alkanut enemmän totuttelemaan palauttelemaan itseään ja sekun tuppaa viemään vähän energiaa ja pakottamaan "sammumaan" jo vähän aikaisemmin jotta jaksaa taas aloittaa virkeästi seuraavan päivän. Joo tänään taas oli kiva kun sain kokovartalohierontaa; selkä, niskat, pää, kädet & jalkapohjat. Se olikin nyt tarpeen ja aijai et se tekikin myös gutaa.. =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus