Ottakaa nuoret mallia..

  • Toni

..kun yli 60-vuotias kävi ennätystehtaassa tekemässä aivan huikean tuloksen leuanvedossa eli peräti 63 toistoa ! Siinä on jo voima ja etenkin kestävyysominaisuudet aivan loistavassa kunnossa. Ja kyllä äijä olikin sen näköisessä kuosissa vielä yli 6-kymppisenä että huh huh ! Tosin oli miehellä kyl kunnon urheilutaustakin olen jo aiemmin kuullut jostain fitness expon lähetyksestä. Täytyypä yrittää näyttää itekin ainakin lähes yhtä kovalta ton ikäsenä.. tuo leuanvetotulos sitä vastoin on aivan epäinhimillinen. 10 toistoakin on jo ihan hyvä tulos. Empä ookaan aikoihin kokeillut, mut eiköhän nyt 10 about menis kylmiltään. Joku 20 toistoa vois olla jo hyvä tavoite. Kuitenkaan en varsinkaan enää ole mikään kestävyysliikkuja niinkään niin tosta vois olla ihan hyvä aloittaa ja ehkä myös lopettaa.. tai siis ylläpitää sellaista kestävyyskuntoakin. Toki myös hoikahkon kehon ylläpitäminen auttaa asiaa.

Kirjoitettaessa soi Volbeat : Guitar Gansters & Cadillac Blood

2 kommenttia

Anonyymi

10.1.2009 21:23

Täytyy myöntää kyllä, että hepun ikää olisi ollut mahdoton arvata kropan perusteella. Kasvot tosin kavalsi. Upeessa kunnossa oli.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

10.1.2009 21:24

Ei pysty kattoo ennätystehdasta ku juontaja on se nuija

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus