Paffin tarina !

  • Toni

Internetpelimme täyttävät 10 vuotta

Internetpelimme näkivät päivänvalon 10 vuotta sitten. Suuriin 3. joulukuuta 2009 pidettäviin juhliin on nyt aikaa kymmenen kuukautta. Syntymäpäivää juhlitaan Pafilla tästä lähtien joka kuukausi pelitarjousten ja hienojen voittojen muodossa.
Toimitusjohtajamme Lars Porko on ollut mukana koko runsaan 40-vuotisen pelitaipaleen ajan, joka alkoi Pajatsosta ja laajeni internetpeleihin 10 vuotta sitten. Paf avasi internetpelitoimintansa 3. joulukuuta 1999 ja ensimmäinen netissä pelattava peli oli vedonlyönti.

Paf alkoi 1990-luvun alkupuolella katsella ympärilleen ja etsiä uusia pelitoimintamuotoja ja -alueita turvatakseen yleishyödyllisiin tarkoituksiin Ahvenanmaalla jaettavat nettotuotot. Uhkakuvat katoavasta taxfree-myynnistä, alusten ulosliputuksesta ja EU-jäsenyydestä edellyttivät uusia panostuksia tulevaisuuteen. Suomalainen Veikkaus aloitti vedonlyöntipelit vuonna 1993. Pafilla oli tuolloin yksinoikeus kyseiseen pelimuotoon Ahvenanmaalla. Paf yritti saada aikaan yhteistyösopimuksen, mutta neuvottelut Veikkauksen kanssa eivät johtaneet mihinkään.

Rajaton Eurooppa
- Internetpelimme syntyivät todellisuudessa jo silloin, mutta niitä ryhdyttiin toteuttamaan vasta 1996, jolloin meille selvisi, mitä pelitoiminta rajattomassa Euroopassa toisi mukanaan. Pafin internethankkeen aloitusvaihe venyi kuitenkin pitkäksi ja oli teknisesti hankala, ennen kuin koko pelitoiminta saatiin pyörimään netissä joulukuussa 1999, Porko kertoo.
- Täytyy todeta, että internetpelien kehittäminen ja järjestelmän rakentaminen tuli uskomattoman kalliiksi, mutta on kuitenkin ollut kaiken sen rahan arvoista, hän lisää.

Pelijuhlaa joka kuukausi

Syntymäpäivään eli kolmanteen joulukuuta on nyt kymmenen kuukautta aikaa. Sinä aikana aiomme viettää koko joukon synttärijuhlia, itse asiassa joka kuukausi varsinaiseen syntymäpäivään asti.
- Ensin haluamme julkistaa juhlalogomme, jota käytämme koko juhlavuoden 2009, Pafin PR-päällikkö Krille Mattsson kertoo.

Paf tarjoaa asiakkailleen joka kuukausi syntymäpäiväänsä asti juhlatarjouksia ja mahtavia voittoja!

Loppuun muutama kymysys >
Oletko pelannut koskaa PAFfille ?
Oletko ollut tyytyväinen sen tarjoamiin pelimahdollisuuksiin ?
Entä ovatko kertoimet tyydyttäneet ?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus