Paikat kipeenä.. & huutokauppa-asiaa eiliseltä !

  • Toni

Aijai kyl se vanhan paikat mene aika muussiksi näin ensimmäisen työviikon jälkeen ! Työ on tosiaan aika fyysistä, välillä kiireistä & paljoa seisomista. Nimenomaan uusiin kenkiin totutteleminen näyttää vievän aikaa, etenkin toinen jalkapohja on aika pipinä nyt. Mietin kovasti et pitäiskö sitä voidella vai laittaa jotain mobilaattia tms. ? No varmuuden vuoksi laitoin molempia.. astuminen vähän meinaa välillä nyt kyl ontua, mut ehkä se siitä ?! Sitten on nuo sormet ! Vaatii sorminäppäryyttä ja näin tottumattomana vielä tuohon hommaan, ne vähän kipeytyy. Ehkä pahin juttu on kuitenkin tuo usea käsien pesu ja välillä kylmemmässä ja kuumemmassa työskentely, Mutta toivottavasti tuohonkin tottuu pian !? Täytyy voidella nyt vaan ahkerasti käsiä.. sitten vielä vähän kurkkukin reistaileepi ! En sit tiedä et oonko vilustunut kylmätilassa vai hengittänyt jotain ainetta. (Siel oli kyl aika pahoja hajuja yks päivä)

Sitten huutokauppa-asiaa ! Viikko sitten kävin viemässä 4 tavaraa sinne mitä en enää itte tarttenut & eilen ne sitten myytiin ! Vein vanhemman imurini, kahvinkeittimen, tuulettiminen sekä cd/radiosoittimen. Huutokauppa otti välistä 20 %. Voin olla varsin tyytyväinen saldoon verrattuna esim. siihen että joku sai ostettua stereot kaikilla mausteilla (2 kasettipesää, 2 Cd-pesää sekä levysoitin) vain reilulla 10 eurolla ! Kahvinkeitin ja soitin meni vaatimattomasti 5 eurolla, tuuletin ja imurista sentään tuli vähän taistelua 8 ja 16 euroa ! Sain itse niistä 27 euroa & ostin sieltä lahjaksi yhden taulun ja yhden jutun kans ja jäin selvästi voitolle kun niin ajatellaan :) Nyt on pakko lopettaa ! Tarkemmin siitä sitten ens kerralla, moi ! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus