Päivän tv-annos oli urheilua, huumoria sekä..

  • Toni

..jes vihdoinkin muistin katsoa myös uutta versiota vanhasta tietovisasta nimeltään Tupla & Kuitti. Pitäisköhän sitä itekin mennä sinne vastailemaan kysymyksiin aiheena vaikkapa jalkapallon MM-kisat jotka ensimmäiset muuten pelattiin vuonna 1930 Uruguayssa joten kyllähän noita kisojakin on ehtinyt olemaan jo sen verran monet(joka 4.vuosi paitsi sotavuosina) että kysyttävääkin kyllä riittäisi..

Urheilupaketti oli harvinaisen kattava yhden päivän osalta tänään mitä katselin. Ensin oli hiihdon maailmancupin normimatkojen kauden avausta tarjolla. Sitten oli Saksan bundesliigamatsi eli futista siis jossa saikin nauttia kunnon maali-iloittelusta 5 maalin muodossa viime kauden mestari Stuttgartin paukutettua niistä neljä. Osittain samaan aikaan katsoin myös taas lätkää kuten eilenkin ja hyvä peli olikin. Kaikki maalit tuli nähtyä & kaikki ratkaisuhetket pääsi jo seuraamaan kunnolla lopusta ja näytti jo että Hifk menee menojaan, mutta wau mikä kolmas erä Kärpiltä ja väkisin rinnalle ja ohi kolmen maalin tappioasemasta. Kannattipa katsoa loppuun asti.

Huumoripläjäyksen aloitti sitten Kätevä Emäntä jota tykkäänkin nykyään kovasti katsella. Se yksi sketsi missä oli "hieman" liikaa epätoivottua porukkaa kämpillä ainakin satunnaisen vierailijan mielestä oli melkoisen hauska juttu =D Sitten heti perään tulikin vähän vanhempaa huumoripläjäystä Fakta Homman & Kummeli Retron myötä jossa olikin taas vallan mainio sketsi "mukavien" myyntimiehien myötä xD

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:11

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus