Päivän ulostautumisreissut.

  • Toni

Part I : Musta lumeton maa. Ensin kävin katsomassa löytyisikö kirjaston sanomalehdistä apua ja tietoa v-lopun vedonlyöntiin. Sitten käväisin pienen tauon jälkeen luontaistuotekaupassa. Ostin palautusjuoman ilman kreatiinia, taukoa ollut muista tuotteista niin ajattelin ottaa vaihteeksi myös perusproteiinin sekä vitamiini-kivennäisainevalmisteen. Niin ja kävin hakemassa myös joulun ekan joululahjan nimittäin s-ryhmän lahjan =D Tällä kertaa kuten yleensäkin oli taas makeaa tarjolla ja sain 800g Pandan Laku Mix-paketin. Jouluna tulee taas "hieman" sitten mässäiltyä =P

Part II : Hetken päästä tuosta lähdin testailemaan uusia lenkkikenkiäni ja wau taivaalta tulee jotain valkoista ! Lunta, onko tämä unta ? Kivaa vaihtelua oli lenkkeillä pienessä lumivaipassa ja sattuipa sopivasti että laitoin valkoista vaatettakin päälle. Näytin varmasti jänikseltä suojavärissään =D En kuitenkaan ole kiinalaisessa horoskoopissä jänis tai kissa.

Nyt onkin taas vakiossa jaossa normaalia enemmän rahaa joten taidan vaihteeksi tehdä vakiorivinkin.

Lisää kissoja..
Lisää kissoja..

Kirjoitettaessa soi To/Die/For : IV

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus