Paluu maallisiin nautintoihin ! =)

  • Toni

Masennuin, pysähdyin, lamaannuin, ajattelin & lopulta rohkaistuin muuttamaan elämääni parempaan suuntaan sillä se alkoi olla jo melkoisen välttämätöntä voidakseni edes siedettävästi. Kävin henkistä mielen taistelua ja kaikki maallinen sai hetkeksi jäädä odottamaan tai se meni oikeastaan siinä sivussa kun sain todennäköisesti voimaa ja johdatusta jostain ylempää että fyysinen liike pysyi ja kävin pelaamassa säännöllisesti sulkapalloakin vaikka mieli myllersi melkoisesti.

Keitele Jazzit päättyivät eilen ! Täällä oli sähkökatkos ukonilman aikaan kun lähdin viime hetkillä käymään kaupassa. Onneksi ei kaupassa kuitenkaan ollut sähköt pois. Ostin vähän ilojuomaa päättyvien jazzien kunniaksi kun se tuntui nyt sopivalta ! Kotiin tullessa oli alaovi edelleen lukossa ja käytävät & koti pimeänä. Se olikin aika pitkä sähkökatkos, varmaan lähemmäs 1,5 tuntia. Noh sitten aloin valmistautumaan iltaan, ei mitään kiirettä, ihan rauhassa nautiskellen. Jazzein ilta oli luvassa eikä kiire ollut bändejäkään katsomaan, lähinnä nuuskimaan taas tunnelmia ja elämää tuonne vilskeeseen.

Otin pari siideriä matkaan ja join ne penkillä jossa olikin perjantaina ollut hauskat säpinät.. =D Silloin olin täysin selvinpäin ja törmäsin siinä silloin varsin vekkuleihin vaasalaisiin. Seurakunnan nainen iski kyntensä kaveriini ja minuun kirjaimellisesti, suukotellen & halien varsin aggressiivisesti.. xD Siistiä toimintaa oli.. :P Nyt lauantaina oli vähän rauhallisempaa ja minäkin nyt vähän kännissä, mutta kivoja tapahtumia oli nyttenkin luvassa jonkin verran, oli ihmisiä, oli eläimiä, ei mitään seksuaalista siis ! =D Mutta kaikkea muuta mukavaa ! =)

Pulloja oli joitakin maassa ja kun mulla oli muovikassikin mukana niin päätin siinä jazzia kuunnellessa ajella vähän pyörällä ympäriinsä ja tehdä samalla hyvä työ ja kerätä vaaralliset ja vähän tuottoisetkin pullot pois. Pieni kapinahenkikin iski tota nykyistä pullopolitiikkaa vastaan.. kun jazzit hiljenivät, siirryin enemmän kaupungille päin, noukin baarien lähistöltä pullot myös, kätkin yhden pussillisen välillä ja jatkoin sitten kohti pubia. Viimeksi keskiviikkona olin käynyt Pub Markuksessa & nyt päätin mennä toiseen baariin kun pääsymaksukin oli siellä vain 3 euroa. Eikä vain siksi vaan ihan vaihtelun vuoksikin katsomaan mikä meininki on tuolla enemmän nuorison pubissa Kalliossa. Joo ja vanhaksihan siellä itsensä tunsikin ! =D Onneksi muutama muukin ja vielä tuttukin yli 3-kymppinen siellä oli sit myös juttukaverina. Nuoreen serkkuunikin 18v. tuli törmättyä ensimmäistä kertaa pubimaailmassa, hassua ! =D

Ilta oli kiva, join muutaman oluen, olin rentoutunut, juttelin monen eri ihmisen kanssa. Yhden kanssa astrologiastakin. Sain hänen syntymäaikansa ja juttelin hänestä jo vähän astrologisesti. Pitääkin katsella sitä vähän huomenna ! =) Niin hän olikin tuttuni vuosien takaa. No oli siinä sitten vielä toinenkin jolle aurinkomerkin perusteella jotain yleisluontoista kerroin myös. Sitten tuli vielä kiva ylläri ennen kuin päätin lähteä pois kun käteinen alkoi käymään vähiin. Joku tyttö tuli luokseni ja sanoi että olin eka lähin mies jonka huomasi ja ojensi mulle lähes täyden oluttuoppisensa kun ei jaksanut juoda ja hänen piti lähteäkin. Jännä homma en muista edes(humalalla on vähän osuutta asiaan) minkänäköinen ja kuka se tyttö oli, mutta muistan että kiitokseksi tuopista suutelin häntä suoraan suulle ! :) Nami nami..

Ja sitten muiden ihmisten katseista välittämättä ulos mennessäni kaivoin taas muovipussin ja keräsin toisen kassillisen täyteen pulloja, hain kätköstä toisen kassin ja lähdin polkemaan kotia kohti ! Muutama kerta pari pulloa purskahti täysistä pusseista ulos.. melkoista taiteilua sitten kerätä ne taas maasta kaatumatta.. :P Sitten avasin oven kotiin, vatsassa kiersi pahanlaisesti, pullot äkkiä nurkkaan, wc:n ovi auki ja olipahan niin viimeinen hetki kuin olla ja voi että kun ennätin pöntölle, alkoi oksennus lentämään ja vieläpä lähes joka tippa sinne minne kuuluikin.. yes ! Oli levoton yö nukkua sitten kuumuudessa kun olokin oli mitä oli. Ja hiljaista oli kyllä sitten sunnuntaiaamuna joka venyi ja venyi vain sängyssä hiljaa maaten.. =D Lopulta sitten helpotti, ehdin vähän sunnuntain vedonlyöntiäkin katsoa ja koneella olla. Ulkonakin lopulta vielä ehdin käymään ennen 21.00. Nyt olo on jo huomattavasti parempi ja ruokakin taas maistuis ! =)

3 kommenttia

Toni

25.7.2011 00:47

Kiitän ! =) Paljon iloa, naurua, riemua, sitä se elämä parhaimmillaan on ! Sopivasti myös vauhtia ja vaarallisia tilanteita ! =) Toivoisin kuolevani nauru suupielillä.. :p Kuules Franny_Berry me aletaan nyt taistelemaan masennusta vastaan ja hävitetään se kokonaan maapallolta ! En ole suinkaan suuruudenhullu.. :P We can do it ! =D

Ajattelin "höyläämistä" pyöräillessä niin pysyin vakaampana.. :p Olihan se välillä sellaista kiemurtelua, mut perille pääsin JES ! =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Toni

25.7.2011 00:48

Kiitän ! =) Paljon iloa, naurua, riemua, sitä se elämä parhaimmillaan on ! Sopivasti myös vauhtia ja vaarallisia tilanteita ! =) Toivoisin kuolevani nauru suupielillä.. :p Kuules Franny_Berry me aletaan nyt taistelemaan masennusta vastaan ja hävitetään se kokonaan maapallolta ! En ole suinkaan suuruudenhullu.. :P We can do it ! =D

Ajattelin "höyläämistä" pyöräillessä niin pysyin vakaampana.. :p Olihan se välillä sellaista kiemurtelua, mut perille pääsin JES ! =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Toni

25.7.2011 01:41

Aattelin kuolla höylätessä hymy naamalla.. :p En tiiä vielä ketä mutta se onkin kivaa jännättävää nähdä sit ! =D Mun mielestä Suomeen pitäis tuoda iloisen kirkon kulttuuria noilta tummaihoisilta.. meidän kulttuuri tarvitsisi sitä nyt niin paljon ! Tää on liian vakava, sisäänpäinkääntynyt, kyyninen, kateellinen, suvaitsematon kulttuuri mikä täällä vallitsee.. oon niin lopen kyllästynyt siihen ! Mut kun täällä Suomessa on niin turvallista asua ja ne juuret ja sitä rataa niin ei täältä kovin mielellään poiskaan lähtisi..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus