Pandora-suklaata olin katsomassa.. =P

  • Toni

Joo ja olihan se hurrineito varsin suklaan herkullisen näköinen pitkine nenineen =D jne. Vaikken paljoa tuon tyylistä musiikkia kuuntelekaan niin melkein kaikki biisit tunnistin kyllä tuosta tiukkatahtisesta setistä kun ei esiintynyt kuin about 3 varttia & that's it. Eli hittipuolta mentiin hyvin pitkälti. Trust me, Pandoran eka hittibiisi toi jo jotain sen aikaisia muistoja mieleen. Iloinen mimmi ja hyvä seksikäs esiintyjä, useamman kerran tuli yleisönkin sekaan laulamaan ja otti yleisöstä taustatanssijoita lavalle eli hyvä meininki oli ! Yksi coverikin kuultiin ja se jäi mieleen että se oli AC/DC:tä ja biisi "You shook me all night long".

Niin ja eilen oli muutenkin mielenkiintoinen päivä paitsi että olin menossa kun Suomi kohtasi futiksessa Serbian ja haki hienon tasurin ! Nyt sitten Puolaa kaatamaan kotipelissä, huh huh mikä peli siitä tuleekaan, Puola tulee revanssimielessä mutta Suomi ei taatusti anna tuumaakaan periksi ja ne panokset, ne ovat todella korkeat ! Eilen sainkin hyvin kiinni noita todennäköisiä tasureita kun vielä sinkkuna niitä pelasin eli juuri tuo Serbia-Suomi oli yksi niistä. Toki kokeilin Suomen voittoakin, sen verran hyvä kerroin oli siinäkin että osuma olisi tuonut rahat jo monenkertaisena takaisin.. niin sitten sain kiinni Ruotsi-Tanska & Italia-Ranska tasurit-etukäteen ajatellen oli kyllä niin tasaisen kovia pelejä että huh huh.. vielä Slovakia-Irlanti X osui Slovakian tehtyä yliajalla tasoituksen, mutta jotta siitä hyötyisin niin tänään pitää osua vielä toinen peli !

Noniin nyt näin sitten ekan kerran Big Brother 24/7 suoraa lähetystä talosta kun olin yökylässä kämpässä jossa se palvelu löytyi. "Mielenkiintoista" katsella kun ne nukkuu ja kuorsaavat noin niinkun aamuyöstä =D Ruotsin kanavalta tuli tietysti pätkiä Ruotsi-Tanska futispelistä, näytti Ruotsi olevan se painostavampi osapuoli tai sitten Ruotsin kanava näyttää tilanteet puolueellisesti.. =D Ja naisten tenniksessä nähtiin taas Heninin ylivoimaa..

Son Pandora !
Son Pandora !

Kirjoitettaessa soi Fear Factory : Digimortal

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus