Paraolympialaiset & vakion jälkianalysointia..

  • Toni

Niin tiesittekös et siellon taas Olympialaiset menossa.. nimittäin Para-sellaiset ! Siellähän näyttääkin olevan varsin jänniä lajeja, ihan erilaisiakin mitä ns. normaaliolympialaisissa. Kyl nuokin huiput omissa lajeissaan ovat todella kovia urheilijoita ! Kokeilkaapa perässä.. vammaisurheilijoitakin on todella iso joukko maailmassa ja niin pitääkin olla sillä kaikilla jotka siihen vain suinkin kykenevät, pitää olla mahdollisuus liikuntaan ja urheilla halutessaan myös vaikka huipputasolla !

Vakioveikkaus meni aika hyvin eilen, olihan sentään 11 pohjassa -1 haravassa, joten edes pieni hyvitys omasta osaamisesta rahankin muodossa. Väärin olivat vain Itävälta-Ranska sekä Romania-Liettua ottelut. Ranska jatkoi vaisuja esityksiään, se mielessä olikin x verran kun Itävalta toi omaa jalkapalloaan esille jo kotikisoissaan ! Pelaajat Itävallassa taatusti saivan roiman paljon lisää itseluottamusta ja kokemusta kotikisoistaan joka tosin ei mennyt aivan toivotusti. Ranska on perinteisesti karsinnoissa hyvin harvoin hävinnyt vieraspeleissäänkään joten se esti suuremman luoton Itävaltaan. Myös Liettuan yllätys ei ollut täysin ennalta-arvaamaton. On esittänyt aiemminkin komeita yllätyksiä ja Liettualla on yllättävänkin paljon vierasvoittoja aikaisemmissa karsintapeleissään joten potentiaalia on.. Romania on tosin kivikova perinteisesti karsinnoissa ja kotietu on kova, mutta tällä kertaa kävi näin. Ehkä olivat vielä pienessä alakulossa EM-kisojen jälkeen jossa pelasivat varsin tehottomasti tosin kivikovassa lohkossa. Uskon kuitenkin että tämä herättää romanialaiset jatkopeleissä ! Saas nähdä miten Ranskan käy, valmentajan palli heiluu jo pahasti..

Niin ja rivi olisi sopivasti vielä vaikeutunut ja voitto-osuudet suurentuneet jollei Italia olisi tehnyt yliajalla ratkaisumaalia Kyproksella sekä jos Viro olisi pystynyt nappaamaan pisteen Belgialta. Aika pitkään olivat pelissä vielä hyvin mukana. Nämä ristit siis löytyivät rivistä kyllä myös. Paljon niitä tasureita näistäkin huolimatta tosiaankin tuli ! Mutta nyt katseet jo ensi keskiviikkoon jolloin pelataan taas karsintafutista MM-kilpailuihin ja jälleen olisi vakiotakin tarjolla ! =)

Kirjoitettaessa soi Bon Jovi tv:ssä..

2 kommenttia

eXtremdream

7.9.2008 23:55

Avajaiset olivat koskettavat...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus