Parista kolmesta Subin ohjelmasta juttua..

  • Toni

Niin nyt kun on illatkin pimenneet pikkuhiljaa, on tarjolla ollut myös kummitusohjelmia. Sinänsä hyvä idea, mutta katsojalle nuo ohjelmat eivät taida kovin paljoa valitettavasti tarjota. Ainakaan skeptikoille. "Most Haunted" on englantilainen kummitustaloissa vieraileva ohjelma ja "Piiri" vähän vastaavanlainen suomalainen sarja. Ensinnäkin miten tälläisen ohjelman tunnelmaa pystyy edes välittämään kotikatsomoihin ? Mielestäni kunnon kauhuleffat ainakin saavat niska ja selkäkarvat paremmin pystyyn. Sitä kuvittelee heti vaan et helppohan tuolla on fuskata ja koko tuotantoryhmä asiantuntijoineen huiputtavat vaan katsojia jonkun oikean ihmisen pitäessä pientä meteliä tai esim. pöydän liikettä kun se olisi muka joku henki. Mahdoton tehtävä saada tuollaisesta ohjelmasta uskottava, joten eipä käy kateeksi tehdä tuon tyylistä ohjelmaa. Vain itse kokemalla noihin asioihin voi uskoa, näin mielestäni on !

Sitten BB-talon asioihin. Ei mulla Martina Aitolehteä vastaan mitään ole, mutta kummastuttaa hieman naisen "miesmaku" kun BB-Sauli on hänen hyvä ystävänsä ja BB-Nikoakin tältä vuodelta hehkutti tänään BB-extrassa. Ei mulla homojakaan vastaan mitään ole, mutta aika jännä juttu. Tuli vaan mieleen kun se viime kaudella haukkui BB-Timoa päin näköä "Neidiksi". Mut ehkä se oli vaan valtapeliä.. mutta jollei niin tän vuoden Niko ja viime vuoden Saulihan ne vasta äijiä onkin ! xD No kai se on sitten uskottava, että naiset pitävät homppeleita hyvinä ystävinä, ei kai siinä mitään. Ei sais kuitenkaan olla rasisti ja haukkua meitä jotka yrittävät olla vaan ihan perusmiehiä ! =D On meilläkin tunteet, kai.. =p

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus