Penkkiurheilijan Sunnuntai.

  • Toni

Jaahas Toni-Ponilla on ollut viime yönä heikko hetki ! =D Liittyy varmaankin aivojen kemikaaliseen toimintaan !? =D Kun ei mulla oo tapana näistä harvinaisuuksista yleensä juurikaan tiedottaa, mutta asiaan !

Heräsin sitten juuri sopivasti tohon mäkihyppyyn, tosin hieman vedonlyönnin kustannuksella, mutta eipä tuolla tälle päivälle niin ihmeellistä tarjontaa kyllä ollutkaan. Vakiota ei ehtinyt miettiä tällä kertaa, yleensä kyllä haistan noi Espanjan kohteet varsin hyvin.

Aijai jännää jännää mäkihypyn mäkiviikon viimeistä kierrosta jo mennään & hyvältä näyttää, Ahonen lähellä historiallista tekoa ! Sehän horjuttaa kohta tosissaan tota Nykäsen asemaa kaikkien aikojen hyppääjänä. Karmeat olosuhteet, mutta eipä näytä Ahosta juuri vaivaavan, monelle kävi jo katalasti, mutta eipä nuolaista vielä vaikka on tuo Ahonen kyllä niin uskomattoman luotettava hyppääjä ja parhaimmillaan etenkin juuri näissä tiukoissa paikoissa.

Samaan aikaan urheilujännärit voivat seurata salibandyä urheilukanavalta tai ainakin mäkihypyn jälkeen sitten, varmasti pääsee yhä vielä peliin hyvin mukaan. Ja itselleni vielä todella mieluisa ilta tulossa kun urheilukanava näyttää vielä illan päätteeksi jälleen kerran Espanjan jalkapalloa, tämän illan herkkuna ottelu Sevilla-Betis. Sen verran voisin tänäänkin lyödä vetoa että tuosta pelistä voisi tehdä pienen jännitysvedon.. =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:08

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus