Pikkuhiljaa helpottaa..

  • Toni

Tylsät blogimerkinnät jatkuvat eli tästä flunssasta taas kun kerran on niin ajankohtaista.. en ole kovinkaan usein juuri kipeä, mutta tällä kertaa sattui myös iskemään tännekin kun tarttuu niin helposti ihmisten ilmoilla.. eilinen oli kyllä kertakaikkiaan heikko päivä, mihinkään ei oikein pystynyt. Toivottavasti ennusteeni nopeasta kipeenäolosta pitää taas kerran paikkaansa !? Tänään ei kannattanut vielä minnekään yrittää lähteä, mutta tänään on voinut ja jaksanut jo sentään huomattavasti paremmin kuin eilen eli olla muutenkin kuin vain makuulla.

Aamulla olisi tarkoitus jo nousta ylös sängystä aikaisin jollei kauheaa takapakkia ole kunnossa dramaattisesti yön aikana tullut. Alan näyttää jo pikkuhiljaa taas ihmiseltä kun sain äsken parrankin ajettua. Onneksi ei kukaan ole soittanut ovikelloa sillä olen pari päivää ainakin ollut jo käymättä suihkussa joten löyhkä ei ole kovin miellyttävä.. aamulla olisi kuitenkin tarkoitus toki lähteä ulos sen suihkun kautta ! =D

Kirjoitettaessa soi AC/DC : Whole Lotta Rosie

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus