Pizzaa syöden Suomi voittoon !

  • Toni

Dodiin alkaa pikkuhiljaa jännittämään kun se Belgian peli lähestyy.. Mulla oli lahjakortti paikalliseen pizzeriaan & ajattelin että nyt on kyllä hyvä aika käydä hakemassa kunnon evästä tähän sietämättömään jännitykseen ! Kinkku, katkarapu, herkkusieni & juusto kelpasivat tällä kertaa mausteiksi. Yes Serbia alkaa olla out tästä jännästä EM-kisa taistelusta kun Armenian vieraana saalisti vain yhden pisteen. Alkaa olla kolmen kauppa.. Puola, Portugali & Suomi. Portugali hoiti jo vieraissa Azerbaidzhanin. Pahoin pelkään että Portugali voi osoittautua liian kovaksi palaksi Suomelle pitääkseen takana pisteissä. Uskon että Portugali tulee voittamaan kaikki pelit ennen viimeistä Suomi-peliään. Alkaa olla tasurikiintiökin jo täynnä ja turhan helppoja noi vastukset, Portugali jyrää ! Suomi-peli voikin sitten olla yksi jännimmistä ikinä !!! Puolalla alkoi juuri kotipeli Kazakstania vastaan, toivotaan pientä ihmettä ja pistemenetyksiä sillä uskon että siinä on Suomen sauma että Puola vielä kompuroi..

Ja vähän tv-ohjelmista. Kattelin tossa sellasta suomalaista sketsisarjaa kuin "Kätevä Emäntä" ja pidin sitä ihan katsottavana.. urkkaruudussa hämmästelin sitten 8-vuotiasta suomalaispoikaa joka on 3 vuotta pelannut tennistä ja on jo nyt superlahjakkuus & sen vuoksi harjoitteleekin tuohon ikään nähden uskomattoman paljon. Toivottavasti maltillisuus ja innokkuus riittää vielä pitkälle ! Mielestäni moraalisesti ihan oikein harjoitella jo nyttenkin kunnolla sillä jos jostain todella nauttii ja tähtää korkealle niin sitä saakin tehdä paljon, jo tuossakin iässä. Eiköhän se tuo elämään paljon sisältöä oikealla tavalla kun huolehditaan vielä siitä että välillä saa ottaa vähän rennommin.

Melkein oli jo kolmen päivän tauko totaalisesti Citystä, hyvä Toni ! =)

2 kommenttia

Toni

13.10.2007 22:03

Yeah Puola-Kazakstan 20 minuuttia 0-1 juuri näin, kiitos ! =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:13

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus