Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on politiikka.

Äänestämään.. vaan ei Idolsia..

Jaahas, jokohan se ois kohta aika käydä vaalikoneella tsekkaamassa ehdokkaita.. !? :p Ihan sama homma se oli viime kerrallakin eli ihan normaalitahdissa ollaan.. =D Ja sitten 19.00 jälkeen eikun äänestämään ! En nyt viime minuutille kuitenkaan ajatellut sentään jättää.. tämä äänestäminen ei ole muuten velvollisuus vaan oikeus ! =)


Vaalitenttejä & Supernatural !

Joo tässä kipeenä tai siitä palautuessa(olin jo ulkona tänään) on myös televisiota ehtinyt katsella. Eilen katsoin MTV3:n "pääministeritentin" ja tänään ykköseltä "suuren vaalikeskustelun". En yleensä ole ollut kovin kiinnostunut politiikasta, mutta pikkuhiljaa iän karttuessa ja tuon puhtaan tietämättömänkin anarkian väistyessä on toki kiinnostavaa tietää ketkä ja miten tätä maata johtaisivat ? Puolue jonka ehdokasta aion äänestää, alkaa olla pikkuhiljaa jo selvillä. Itse henkilö on vielä vähän hakusessa & ilman puolue-ajattelua se saattaisi hyvinkin olla jostain toisesta puolueesta. En tässä nyt kantojani lähde kuitenkaan julkistamaan.

Supernatural alkoi taas ! Pitkästä aikaa vihdoinkin jo uusillakin jaksoilla ! Mielestäni se on aikas viihdyttävä, nopeatempoinen action-sarja huumorilla ja epäluonnollisilla tapahtumilla höystettynä. Vähän samaa sarjaa kun nyt nuo muodissa olevat vampyyri-sarjat, mutta kuitenkin hyvää vaihtelua niistä. Joskus saisi tosin tulla sellainen epäluonnollinen sarja joka perustuu enemmänkin tositapahtumiin ja menetelmiin. Tosin se voisi olla aika tylsä verrattuna nykyisiin kun tuo henkien maailma on oikeasti aika hiljaista täällä maan kamaralla.. :D