Polkupyöräily on mukavaa !

  • Toni

Tässä olisi suht paljonkin kerrottavaa viime päiviltä, mutta nyt melko lyhyesti sillä yritän välttää kaikkia "pakkojani" (kuten blogien kirjoittamista) niin paljon kuin se suinkin on mahdollista muttei kerralla kuitenkaan liian radikaalisti. Nyt yritän keskittyä melkein vain ja ainoastaan polkupyörään tässä blogissani. Muutenkin kaikki positiivinen on nyt hyvästä. Tulevat bloginikin ovat varmaankin positiivissävytteisiä kun aina ei elämä ole niin helppoa, niin silloin on paras korostaa positiivisuutta ja etsiä kaikki hyvä mistä sitä vaan kykenee löytämään.

Niin mulla oli noin puolen vuoden polkupyöräilytauko kun pyörä hajosi silloin keskellä talvea & ajattelin sitten että tuleepahan tehtyä hyötykävelyäkin sitten enemmän kun painokin oli päässyt vähän nousemaan ! Joten jätin taktisesti pyörän remonttikuntoon. Mutta nyt näin kesällä kun pyöräily on aina vielä mukavempaa ja helpompaa kuin muulloin, niin oli aika korjauttaa se ! Oli jo sopivan ikäväkin sitä pyöräilyä ja suht nopean vauhdin tuomaa hurmaa :) Kiva lisä muiden kesäisten lajien lisäksi. Pyöräilemisiin !

2 kommenttia

Toni

11.7.2011 01:38

Oot sie vesipeto vai ? ;) Mä oon kyl vähän laiska ja heikohko uimari vaikka ihan kiva sekin laji kyl ois jos vähän taitavampi ois ! Mielummin mä siellä rannalla otan aurinkoa ja katselen bikinimuotia ! :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus