Porukoitakin kestää vähän kerralla ja toisinpäin=D

  • Toni

Käväsin tsekkaamassa äitini ja isäpuoleni eilen hankkiman uuden auton, wau ! Ompas melkoinen menopeli kaikilla nykyajan hienouksilla. Kyllä ne ranskalaiset näköjään osaa autoja tehdä.. ja äiskä oli saanut vielä uudet simmulasitkin. Molemmille siis jotakin. Kallista lystiä oli perheenjäsenteni viikonloppu siis. Itselläni "hieman" halvempi viikonloppu kun muutamat valkkarit vedin baarissa naamariin enkä edes maksullista seksiä ostanut(vitsi, vitsi) =D Eiköhän tällä variksenpelätinnaamalla muutenkin irtoa =D

Juttelin äitini kanssa yhdestä julkkishahmosta, Matti Nykäsestä. Tuli vain mieleen yhteydestä kun sanotaan että viina on viisasten juoma. Keksin teorian että viinahan on siinä mielessä viisasten juoma jos on niin paljon niitä älykkäitä aivosoluja valmiiksi päässä että on varaa tuhotakin niitä. Niin mietin myös että onko Nykänen juomalla vähentänyt äo:ta vai kuinka kun se nyt ei tunnetusti ole maailman fiksuin kaveri.

Jesus saves =D
Jesus saves =D

Kirjoitettaessa soi Annihilator : Metal & ai helvetti tää "Army of one" on sairaan hyvä biisi !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus