Positiivinen v-loppu vedonlyönnissä.. =)

  • Toni

Perjantaina iskin taas Ranskan 2.liigaan jossa on valitettavasti tullut tänä kautena harvinaisen vähän tasureita. Nyt tuli kuitenkin edes muutama ja sen verran sopiviakin että voitolle päästiin jo perjantainakin vaikkei kyllä mitään pussissa tuntuvaa tullutkaan, plussatulos on silti aina hyvä.

La-Su päivinä pelasin yhä pienillä panoksilla & Veikkaukselle näinä päivinä vain yhteensä alle 30:llä eurolla joten siihen nähden ihan hyvät voitot tuli Pitkävedosta. Ei ollut niin varaa pelata kovin isoilla ja monesti onkin hyvä niin sillä ei ne aina niin hyvin osu. Nyt tällä kertaa osui vallan mainiosti, et pikkasen kun ois enemmän panostanut ja kun ois satsannut siihen järjestelmään etenkin, voi hiukka jälkijossitella.. mut ei sitä etukäteen aina tiedäkään että millon se osuu just eikä melkein. Se panoksen asettaminen onkin aina se riskivaihe & joskus silmät sumenee kun luulee et täähän tulee sujumaan kuin rasvattu ja panokset kovenee.. Noh mutta hyvältä tuntui kuitenkin kun sai pikkurahalla vähän enemmän pikkurahaa.. =) Ainoa tahra oli taas Ranskan 2.liigan kierroksen vika peli joka pelattiin sunnuntaina. Puoliaika vielä hyvin 0-0 mut päättyi 0-1 ja kun tasuria pelasin jouduin tyytymään nyt sitten Veikkaukselle pelaamista riveistäni reilun 150 euroa pienempään pottiin kun se oli ainoa noista pääpeleistä mitä pyörittelin muiden kanssa joka ei osunut.

Lauantain ekat vedot tein ulkomaille, alku oli jo hieno kun sain jo aiemmin blogissani mainitseman Werder Bremenin kiinni n. 5.5 kertoimella & sitten vielä TPV:n peräti n.8.00 kertoimella. Niitä pelasin kuitenkin vain sinkkuina. Sitten aloin suunnittelemaan jo vetoja veikkaukselle myöhäisillan kohteisiin yhdistettynä su parhaisiin kohteisiin jotka huolella poimin eri maiden jalkapallosarjoista. Nyt näistä hyvistä kohteista pienet jälkianalyysit >

Nice-Le Mans x - On jo hyvä syy pelata Niceä jos se ei ole 5 peliin pelannut vielä yhtään tasuria ! =D Meinaan se on vuodesta toiseen mahdottoman hyvä tasapelikone. Vaikea voitettava kotona kuten usein Ranskan sarjoissa joukkueet ovat. Mutta tasapelejä kotonakin tulee ja paljon.. Mitäpä sanotte viime vuosien tasapelien määrästä 38:sta kauden sarjapelistä vuonna 2007 16 tasuria, 2006 myös 16, pieni notkahdus 2005 "vain" 10 tasuria mutta sitten vuosina 2002-2004 16, 17 & 16 tasapeliä taas ! =D Le Mans on myös varsin tasapeliherkkä seura ja kun keskinäiset ottelut näin päin ovat useimmiten päättyneet juuri viime vuosina tasan ja kun Le Mansiltakin puuttui tältä kaudelta vielä se avaustilastotasuri, pidin tätä kohdetta todella mainiona ! Tulos 2-2.

Chelsea-Manu x - Manun tasoinen joukkue ei yleensä 2 kovaakaan peliä lähiaikoina tai perättäin pelattuna häviä. Manun kausi on lähtenyt vähän yskähdellen käyntiin ja viikko sitten se hävisi yhdelle päävastustajalleen Liverpoolille. Joten Chelseaa vastaan Manulla ei ollut oikein varaakaan hävitä ettei tärkeitä pisteitä menisi jo sarjan alussa päävastustajille liikaa. Chelsea on taatusti tämän hetken maailman paras kotijoukkue ! Viimeksi kotitappio on tullut kautena 2003-2004 joten neljänä viime kaudella ei kotitappiota ole tullut yhden yhtäkään liigassa. Joten kovin mielekästä ei Chelseaa vastaan pelaaminenkaan ollut, varmistin kuitenkin ulkomaille kohteen pelaamalla vaihtoehtoisesti sinkkuna Manun voittoa enkä tasuria. Manun voitto ei ollutkaan kovin kaukana, edelliskaudesta ollut Manun henkinen yliote meinasi saada kunnon jatkoa siis kun viime kautena Chelsea kaatui Mestareiden Liigan finaalissa ja Valioliigan mestaruuskin karkasi Manulle. Mutta niinhän se Chelsea tuli kuin pitikin vielä lopussa tasoihin ja se todennäköisin lopputulos toteutui niinkuin pitikin.. =) Eli tulos 1-1

Lecce-Siena x - Sama kuin Nice-kohteessa. Nyt tasaista Italian sarjaa jossa Sienan tasapeliherkkyys on myös varsin järkyttävää tasoa.. 2 peliä ilman tasuria on jo hyvä syy pelata melkein Sienaa.. ja kauden 3.peli joukkuetta vastaan jonka kanssa 8:sta viime kohtaamisesta peräti 5 kertaa on päädytty pistejakoon. Siena ei helpolla pelejä voita, mutta tasureita napsii sitäkin enemmän. 2 tasaista hieman keskitasoa huonompaa joukkuetta kun kohtaavat ja kun Lecceltäkin puuttui vielä se tasuri, pidin kohdetta myös todella hyvänä kohteena ! Tulos 1-1.

Numancia-Villarreal 2 - Villarreal on kova joukkue, paljon kovempi kuin Numancia. Viikolla se pelasi hienosti tasan Manua vastaan Mestareiden Liigassa & kausi oli alkanut kotivoitolla ja vierastasurilla, joten ajattelin et nyt on aika vierasvoittoon sarjanousijaa vastaan ja kun ennenkin on Villarreal menestynyt Numancian vieraana niin tää on hyvä ihan hyvä kohde.. Tulos 1-2.

Sitten se kierroksen helmi Suomesta eli FC Hämeenlinna-VIFK 2 peräti 5.45 kertoimella ! Ennen kautta joukkueet olivat luokiteltu varsin tasavertaisiksi. Hämeenlinna on ylisuorittanut viime kierroksilla voittamalla paljon pelejä. Eli hätää sillä ei enää ole putoamisen suhteen, mutta ei kyllä enää ihan nousumahdollisuuksia, ainakaan kovin realistisia. VIFK taas on alisuorittanut, tappioita on aika totutun paljon kahden edellisen Ykkösessä vietetyn kauden tapaan, mutta mutta.. voittoja huomattavasti vähemmän ja mahdoton määrä tasureita. Huonoa tuuriakin on ollut siis kääntää pelejä voitoksi. Mutta jos joukkue pystyy melkein ketä tahansa vastaan tasaisiin peleihin, on sillä potentiaalia. Ja nyt myös motivaatiota sarjan ollessa jo loppuvaiheessa taistelussa putoamista vastaan. Kerroin oli voittojen uupuessa noussut jo pilviin VIFKillä ja samantasoista joukkuetta vastaan se oli todennäköisyyteen verrattuna aivan loistava kohde ! Veikkauksella etenkin, muualla oli paljon maltillisempia kertoimia. Tulos 0-2.

Troyes-Lens x - sit se harmittava kohde. Perinteisesti tasaista Ranskan 2.liigaa joukkeiden kesken jotka usein pelaavat pääsarjassakin. Lens putosikin juuri viime kautena. Lens on kovin tasapeliherkkä ja 6.peliä ilman tasuria on paljon.. myös Troysilla ei ollut vielä tasureita. Ja keskinäiset väännöt usein tasaisia. Tällä kertaa ei kuitenkaan osunut, tulos 0-1.

Tämä siis Veikkaukselle, paljon asiantuntemusta ja hyvää mieltä ja vähän rahaakin.. =)

Ulkomaille vielä pelasin osuvasti sinkkuina esim. Islannin liigasta FH:ta ja Fylkiria komealla 5.00 vieraskertoimella hyvää kotijoukkuetta vastaan Breidablikia, mut ne keskinäiset ratkaisi pelivalinnan.. Myös toki näitä samoja kohteita mitä Veikkauksellekin pelasin, pelasin osaksi myös sinkkuina ulkomaille. Espanjasta vielä Betis-Sevilla x oli hyvä osuma. Tästä on hyvä taas jatkaa kohti uusia haasteita, vaivaa on kyllä nähty pallon pyörimisen suhteen..

Pikkurahalla vähän enemmän pikkurahaa.. =) Lens-Troyes kohde järjestelmässä tahrana.
Pikkurahalla vähän enemmän pikkurahaa.. =) Lens-Troyes kohde järjestelmässä tahrana.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus