Psykopaatti & Jumala

  • Toni

Voiko psykopaatista kasvaa Jumalan avulla hieno ja toisia rakastava kunnon kansalainen ? Tämä askarruttaa nyt kun katson uutisia jossa aiheena on tuo Norjan traaginen tuhotyö. Itse kun tulin tässä uskoon vähän aikaa sitten, uskon että se on mahdollista. En ole elänyt mitään kovinkaan pahaa elämää mutta liikaa oli jo epäjumalia elämässäni joten oli aika muuttua. Mielestäni liika itsekkyys on kaiken pahan alku ja juuri.

2 kommenttia

Toni

26.7.2011 00:16

Niin vankilassa on aikaa miettiä. Osa tekee tietty itsemurhan. Muistan kun olin nuori kapinoin mielelläni liiallista uskonnonopetusta ja semmoista vastaan. Nyt olemme nykyajassa joka on henkisesti ihmisille todella vaativaa ja pelottavaa aikaa. Nyt nuorilla on liikaa valtaa. Ei olla enää niin herran nuhteessa ja se ei ole hyvä. Viinakulttuuri täällä Suomessa hävettää.. nuoret tuhlaavat siihen liikaa hyvää aikaansa. Selkeä päämäärätietoisuus puuttuu. Ollaan menty liikaa pois viattomista ajoista. Se ei ole hyvä mielelle. Itse kaipaan jo kirkkoa rauhoittumiseen.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Toni

27.7.2011 01:28

Kyllä, netillä on puolensakin, mutta kukin ovat sitten monesti yksin sitten siinä koneen ääressä.. se ei korvaa normaalia ihmistä siinä vieressä ! Se on vähän päässyt ihmisiltä unohtumaan ja sitten ihmetellään että mikä on kun ei tunnu oikein hyvältä vaikka viihdettä on yllin kyllin surfattavana..

Mulla oli uskonnon numerot usein aika hyviä kun aloin skarppaamaan, jopa 9 muutamat kerrat ! =D Mut tietenkin murrosikäisenä piti alkaa heavyä kuuntelemaan joka olikin niinä viattomuuden vuosina melko hyvä tapa kapinoida ja shokeerata näitä liian arkisia ja tylsiä opettajien opettamia asioita vastaan ! =D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus