Punttireenit uusiksi !

  • Toni

Ajattelin tuossa vuoden vaihtuessa panostaa pikkasen enemmän punttitreeneihin ! Tässä on varmaankin ainakin pari vuotta menty aika rutiininomaisesti jakaen keho turhan moneen osaan, vissiin näin äkkiä laskien 7 eri osaan.. ja kun en niin säännöllisesti ole tehnyt että välillä voinut olla viikonkin treenaamatta ja jättänyt tosiaan aina päiviä väliin, niin saman lihasryhmän treenaaminen uudestaan on hyvinkin venähtänyt lähes kuukauteen pahemmillaan, joskus joku lihas enemmänkin. Parhaimmillaankin melkein 2 viikon tauolla uusiksi sama lihas. Se on aivan liikaa jos haluaisi kehittyä optimaalisesti saati sitten edes puoliksi niin hyvin kuin mahdollista. Se onkin ollut enemmän sellaista kunnon ylläpitävää treeniä tuo.

Nyt jaoin lihakset 3 eri ryhmään ! 1)Reidet, pohkeet 2) Selkä,hauis & 3)Rinta, olkapäät, trapezius, ojentajat. Vatsoja & kyynäreitä ja ranteita tehdään aina välillä jonkun treenin yhteydessä. Nyt La 23.1 alotin, jatkoin Ke 27.1 ja huomenna 30.1 ajattelin tehdä uusitun kierroksen loppuun ! Aloitan pitämällä paljon lepopäiviä sillä keho ei ole tottunut tekemään niin usein. Viikon kierto tavoitteena sit jatkossa ja uusiks ! Raskaita perusliikkeitä, suht intensiivisesti vetäen eikä turhan pitkiä treenejä. Siinä tavoitetta taas kerrakseen ! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus