Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on purukumi.

Uusi maku !

Ostin ainakin itselleni uutta purkkaa kun löysin Fazerin Xylimax täysksylitolipurukumia jonka paketissa on kahta eri makua. Mansikka-sitruuna sekä greippi-vanilja. Kuulostavat aika eksoottisilta vai mitä ? Halusin jotain uutta makua.. ja sitä sain. Maku tuntuu kestävän ihan keskimääräisen hyvin. Vaikea sanoa vielä ihan lopullista arviota kun vasta yhden "tyynyn" syönyt kumpaakin makua, mutta näin alustavasti ihan ok. Oli siellä joku toinenkin Fazerin pussi jossa oli peräti 4 makua mitä en ole tainnut vielä maistaa, mut otetaan se sit vaikka ens kerralla ! =)


Jesh, vihdoinkin lähes terve päivä !

Olin edellisen kerran täydessä terässä lauantaina 26.2 kunnes aloin sairastelemaan. Eilen oli vielä erityisen noivea päivä yhtäkkiä taas, aloin voimaan pahoin, vatsassa kiersi & siihen oli useampikin syyllinen. Yksi oli ehkä vanha purkka suussa.. väsyin totaalisesti kaupungilla & ajattelin vain että jos sänkyyn äkkiä pääsisi..

Noh lähdin kävelemään ja käymään sitten Äidin luona tottakai ! :D Sieltähän sitä lohdutusta löytyikin. Äiti teki löysää puuroa kiisselillä & antoi jonkun vatsavaivoihin auttavan pillerin ja sitten vielä söin ekaa kertaa valion(jee olin siel muuten kesällä töissäkin) uutta ruuansulatusjugurttia ! Kyllä kannatti käydä, piristyin jo illasta ja sain hommattua ton television ja digiboksin mitkä olivat suunnitteilla sille päivälle !

Ja tämä päivä on ollut pitkästä aikaa harvinaisen vireä päivä eli alkaa tuntumaan jo lähes täysin terveeltä ! Ainoastaan pieni röhä on vielä kurkussa, mutta kipeä se ei enää ole eikä tarvi enää pahemmin niistellä. Taisi eilen kannattaa siis käydä äipän luona :) Tämän päivän vielä lepäilen, mutta huomenna voisi kokeilla jo liikuntaakin, vaikka puntin veivailua !? =)


Purukumiblogi !  1

Tuttavallisemmin purkkablogi ! Suomalaisista 90 % syö joskus purkkaa. Säännöllisesti purkkaa syö 37 % väestä(aika paljon, minä mukaanlukien). 15-45-vuotiaista jopa 90 % purevat purkkaa. 15-35-vuotiaat syövät eniten. Eli voidaan sanoa että se on aika lailla nuorten juttu ! Jota aikoinaan jopa paheksuttiin. Ja siitähän nuoret tietty innostuivat.. Eipä joka koulussa edelleenkään saa sitä mässyttää.

Niin Jenkki täyttää tänä vuonna 60-vuotta ! Jääkiekkopiireissä on tunnettua tuo hermoja rauhoittava mässytys.. hyvänä esimerkkinä käy vaikkapa Pentti Matikainen joka sanoo ottelun aikana purevan noin 5 purkkapakettia(5 tyynyn) eli noin 20 purkkaa per ottelu ! =D Onhan nykyään todettu myös ksylitolipurkan hampaille tekevä hyvä vaikutus eli on siitä jotain hyötyäkin siis ! =) Mikä on Sinun suhteesi purukumiin ?