Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Raha.

Kakkainen uni ! =D

Näin toissayönä unta joka oli kirjaimellisesti paskainen uni ! =D Pari sukulaispoikaa jotka ovat jo nyt aikuisen iässä olivat siinä unessa vielä lapsia ja heillä molemmilla oli karmiva ripuli.. muutenkin koko uni oli täynnä vessoja joissa oli paljon paskovia ihmisiä.. Itsellänikin oli unessa paskahätä ! :P Mutta vessat olivat harmikseni yleensä täynnä.. ja kun sinne lopulta pääsi sai olla varovainen mihin astuu kun lattiallakin saattoi kakkaa olla.. :D

Noh mulla oli hienot vaatteet päällä kun olin menossa illemmalla konserttiin siinä unessa. En ollut kotona ja vieraissa sohvalla maatessani, oli toinen poika vieressäni & sit se tapahtui että hän paskoi suoraan päälleni.. :p Kyllä harmitti kun hienot vaatteet oli pakko käydä kotona vielä vaihtamassa.. hienoeleisesti vahingontekijä yritti vielä pyyhkiä pahempia likoja pois vaatteiltani.. xD

No mutta tiesin jo ennestäänkin että ulosteen näkeminen unessa tiesi yleensä vain hyvää, etenkin sitä rahaa ! =) Saas nyt nähdä mistä kaikkialta sitä rahaa nyt voisikaan sitten tulla kun sekä astrologian että unen kannalta siihen olisi nyt hyvät mahdollisuudet !? Tässä viime aikoina ei ole tullut merkittävästi menestystä urheiluvedonlyönnissä, ennemminkin päinvastoin. Pelasin tänään kyllä Tsekkejä Suomea vastaan joten joko siitä lähtisi taas vaihteeksi uusi komea voittoputki ?!?


Astrologia tietää taas !!!

Jälleen kerran astrologia on selvillä siitä mitä elämässäni on juuri nyt tapahtumassa. Reissu lähenee & kaikki extraraha on tarpeen juuri nyt ! Niimpä v-loppuna jo mietin vähän ketkä ovat mulle velkaa. Maanantaina ryhdyin sitten toimeen eli samana päivänä kun tämä kuvio lähti liikkeelle ! =D Melkoinen sattuma taas kerran.. eilen keskiviikkona huomasin jälkikäteen sitten tämän kuvion tai tässä tapauksessa planeetan huonesiirtymän.

Niin maanantaina soitin yhdelle kaverin kaverille joka lainasi multa kesällä Keitelejazzien aikaan vähän rahaa. Mulla oli silloin voittoputki vedonlyönnissä päällä joten olin iloisella ja anteliaallakin tuulella.. =) Niin ja tiistaina se raha olikin sitten jo tililläni :) Toisaalta joskus on ihan kivaa lainatakin kun sitten joku päivä tulee kiva ylläri extrarahan muodossa kun saa sen takaisin ! Sitten eilen puhuin puhelimessa yhden kaverin kanssa joka on vähän merkittävämmänkin summan velkaa. Lupasi ainakin osan maksaa ennen reissuani. Vielä jos pelionneakin olisi nyt v-loppuna ja ensi viikolla niin Vapun matkalle olisi aika nastaa lähteä ! =)

Tässä tämän astrologisen ajanjakson selitys :
Attracting money
Valid during several weeks: This influence can have several effects, often quite subtle. It can stimulate the sexual side of existing relationships and give love relationships a greater intensity. This is because sex goes beyond the physical act and becomes a vehicle for self-transformation and inward change. A love relationship that begins under this influence will be intense throughout its duration and will have a greater impact, for better or worse, on your life than other relationships. This influence may attract money to you through your partner, a business partner or through a bank or other public financial institution, without any special effort on your part. Obviously, this is a good time to seek a loan or other financial support.

The interpretation above is for your transit selected for today:
Venus in the 8th House, 8,
activity period from 18 April 2011 to 9 May 2011