Reffit !!

  • Toni

Eilen tutustuin pitkästä aikaa uuteen naisystävään johon olin tutustunut netin välityksellä joskus viime vuodesta. Ei tosin Cityn kautta. Kuten monesti ennenkin, mulla noi ikähaitarit pomppailevat suuntaan jos toiseen aika yllättävästikin. Niin kuin nytkin, tällä kertaa on kyllä aika "törkeesti" paljon mua nuorempi tyttö kyseessä, mutta sentään jo autolla kulkeva & muutenkin varsin järkevänoloinen. Ihan mukavaltakin hän vaikutti, käytiin kahvilla & juteltiin kaikenlaista tutustumisen merkeissä.

Noh uusia ystäviähän ei ole koskaan liikaa ! :) Vaikea mennä sanomaan, mitä hän minusta ajatteli, mutta selväksi tuli että jatkossakin vielä nähdään kun välimatkaakaan ei juuri ole. Katsellaan rauhassa kehittyykö ystävyys vai jääkö tapaamiset itsestään pois !? Vai syntyykö yllättäen jotain pientä romanssin poikastakin !? :p Noh se jää kyllä nähtäväksi, mutta aina on mukava kohdata uusi ihminen joka voi avata uusia polkuja tavalla jos toisella itsellekin ! =)

3 kommenttia

Samsa

18.2.2011 15:48

Onneks olkoon.:)

Meikäläinen onnistuu kyl hyvin pelottaa kaikki pois jotka vaa ees vilkasee päin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Toni

18.2.2011 17:51

Ei kai nyt sentään, en uso sua.. mut ei ne treffit kyl aina itelläkään aivan putkeen mene ! :D Mut yleensä kyllä.. etenkin kun on fyysisessä mielessä ollut liikenteessä, niin fyysiseksi se on melkein aina mennyt ! :p Mut nyt ei ollutkaan kyse siitä :) Jos taas odottaa liikoja, saa yleensä pettyä..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Samsa

19.2.2011 22:33

Joo oon huomannu et takki auki fiiliksellä on parasta olla liikkeellä, ei liikaa odotuksia, ei liikaa pettymyksiä.:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus