Reklamaatio.

  • Toni

Meinasi jo viikonloppunakin tulla hieman kylmä tuolla ulkoilmassa, mutta tänään herätessä mittari näytti jo yli -20. Ohops, jopas jotakin, ei auta muu kuin laittaa karvareuhka kiltisti päähän ja menoksi ! Tällä hetkellä yritän tehdä toimistohommia, onhan mulla siihen koulutuskin peräti. Mutta tänään kävi sitten kutsu open sijaiseksi. Noh eipä tääkään ihan uusi juttu ollut, tossa muutama vuosi sitten olen aiemminkin muutamia kertoja ollut sijaisena.

Noh suht helpolla pääsin, kunhan vähän valvoin kuin opiskelijat tekivät palautettavia tehtäviä. Aiheena oli reklamaatio ja siitä sitten pari tehtävää. Opin itsekin ainakin nyt jos ei sitten vanhassa muistissakin ollut tuo aihe kun samalla oppikirjasta tuota opettelin, että olisin tarvittaessa osannut neuvoakin. Eikös olisikin hyvä jos joka päivä oppisi jotain uutta myös ne jotka eivät edes opiskele ? Pelle Miljoonahan lauloi aikoinaan hauskan biisin "Mitäs tänään koulussa opit..poika pellavapäinen" jos oikein muistan nuo sanat !?

On se nykyään vähän erilaista tuo opiskelu kun tuo internetkin on tarvittaessa aina apuna. Kävimpä huvikseni sitten vilkaisemassa myös mitä tästä aiheesta internetissä kerrotaan. No löysin esim. tälläiset 6 sääntöä reklamaatioon tekoon :
1.Reklamoi aina, kun uskot siihen olevan aihetta.
2.Kerro reklamaatiossa syy seikkaperäisesti ja selkeästi.
3.Kerro mitä epäkohtia koit.
4.Lähetä, jos on mahdollista, viallinen tuote liitteenä.
5.Kerro mielipiteesi asian korjaamiseksi.
6.Vaadi reklamaatioosi vastausta.
Oppikirjassa lisäksi painotettiin että on hyvä aloittaa reklamaatio ystävälliseen sävyyn jotta vastaanottajan on helpompi vastaanottaa tuleva kritiikki & tottakai koulukirjoissa yritetään opettaa myös käyttäytymistä.

Lauantaina tuli tuhlailtua ja samoin tänään. Aattelin vaihteeksi palkita itteni pienellä herkuttelulla joten ostin kaupasta jotain hyvää. Tällä kertaa ei kuitenkaan liioitellen =D Lihikset, hampparit, vanukas & joku uusi jäätelö riittivät tällä kertaa, unohtamatta kuitenkaan shipsejä. Niin laitoinkin dipin jo kermaviilin kera jääkaappiin odottamaan =P Tuhlasin myös luontaistuotekauppaan. Ostin pitkästä aikaa kreatiinia. Jos tästä ois vaikka liikuntaa vähän lisäpotkua !? Ja jonkun palautusjuoman mitä ei oo ennen tullut kokeiltua.

Sitten eksyin vielä kirjastoon & pitkästä aikaa vilkasin tunnollisena astrologian harrastajana onko uutta matskua tullut viime vuosien jälkeen. Jos vaikka sivistyisi hieman lisää. No tälläsen erikoishoroskooppikirjan sitten löysin nimeltään "Suomalainen yöhoroskooppi". Ja vielä musiikkiosaston puolelle. Niin v-loppuna puhuin muistaakseni köhöm..joo tuossa vaiheessa muistan vielä kaiken =D joidenkin tyttösten kanssa "My Dying Bride"-bändistä ja joku sanoi pitävänsä albumista "The light at the end of the world". Joo munkin mielestä varsin asiallinen levy, joten muistin et sehän muuten löytyykin kirjastosta ja kävin tietenkin hakemassa sen äsken lainaksi.

Kun vielä mietin tota ulkonäköäni verranu Jamesiin niin mitä muuta samaa kuin arpiset kasvot niin..tietyssä lookissa tukka taakse vedyttynä tällä parralla, vaaleudella ja silmien melko pienuudella ja syvyydellä voi jotain yhteistä olla. Yhden kuvan perusteella my heritagella näytin Matt Dillonilta, joka on näyttelijä. Nyt mietin lähtiskö v-loppuna salibandyturnaukseen Nokialle ? Taitaa olla Sakun järjestämät kisat. Ois siel muitakin lajeja kuulemma tarjolla. Ois musta ehkä se hyöty et nää kunnon pelaajat sais välillä huilia tärkeitä sekuntteja palautumiseen jos kovin iso porukka ei sinne lähde messiin. Hmm no jään miettimään lähteäkö vai ei kappas siinäpä vasta pulma =D Oishan tuokin kokemus, tosin vuoden perästä lähtisin paljon mielummin, jos jo osais pelatakin !? =D

Niin ja loppuun vielä kysymys(hajamielinen professori katsos meinasikin jo unohtaa)että olettekos usein harrastaneet näitä reklamaatioiden laatimisia tosipaikan tullessa ja mites ovat tepsineet ko.tapauksissa ?

My heritage 71 % Matt Dillon verrattuna tohon meressä kuvaan.. =D
My heritage 71 % Matt Dillon verrattuna tohon meressä kuvaan.. =D

Kirjoitettaessa soi My Dying Bride : The light at the end of the world

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus