Rohkeus yleensä kannattaa...

  • Toni

...tai rohkea rokan syö ! Jos jättää jotain tekemättä tai kokeilematta kuitenkin järjen kanssa niin se yleensä jää sitten myöhemmin harmittamaan.. Jossittelulle ei jää sijaa kun toimii useimmiten aina tuosta noin vaan rohkeasti ! Vaikka joskus pää täysillä suoraan seinään ! Kolhuja tulee, mutta elämänjälki jää..

Tuo aihe putkahti mieleen äsköisestä kun olin eräässä kaupassa & 2 ehkäpä suosikkikassaneitiä olivat töissä samassa vuorossa. Ajattelin mielessäni yhtä juttua joka teki mieli kovasti sanoa.. ja olinkin rohkealla tuulella & sanoin sen sujuvasti että "Täällähän on tänään harvinaisen kauniita kassaneitejä".. sillä sitä mieltä todellakin olin ja toivoin samalla että heille tuli hyvä mieli siitä myös :) Tahto sanoa meni tällä kertaa kevyesti pelon ohi ! Noh se toinenkin kassaneiti jonka kanssa en nyt asioinut sanoi sitten myös tottakai kiitti heipat ! =))

Olen tässä viime aikoina tutustunut yhteen tyyppiin, joka on erittäin hyvä naisten kanssa. Osaa vetää oikeista naruista, olla kohtelias ja ystävällinen pilke silmäkulmassa. Hän ei ole ulkonäöltään mikään prinssi, mutta taitaa puhumisen sujuvan taidon ja nuolien lähettämisen kohti maalejaan ! :) Hänestä onkin hyvä ottaa vähän mallia ! Tärkeintä tietysti on ensin se kontaktin sujuva tekeminen ja etenkin se että uskaltaa avata suunsa. Sen hän kyllä taitaa & naiset ovat pian jo hymy suussa hänelle ! =D

Noh tulipa tuossa sitten kaupasta tullessa avattua suu vielä toisenkin kerran tänään hieman yllättävästi.. Toiselta tieltä kääntyi eteeni sporttisen näköinen ja sporttisessa asussa oleva neitonen & arvasin melkein mihin hän oli menossa.. tämän kadun varrella olevaan kuntokeskukseen.. ja arvaus osui nappiin ! Kuljin täsmälleen samaa vauhtia hänen perässään, toki pari kassia kädessäni mutta kuitenkin. Kun hän pysähtyi kääntymään, sanoin että "Kerrankin löytyi mulle sopiva lenkkikaveri vauhdin puolesta sillä se on kovin harvinaista".. =D Todellakin.. sillä sillä tutun tappavan tasaisella vauhdilla kävelin ja olisin saanut pistää vielä yhden, todella kovan vaihteen päälle, jos olisin mielinyt mennä ohi..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus