Samanlaiset uudet stereot kiitos !

  • Toni

Joku on joskus sanonut että mulla on joskus innoissani paha tapa vahingossa hajottaa tavaroita. No joskus tietenkin sattuu ja tapahtuu, mutta tällä kertaa en kyllä tunnusta. Nimittäin sain uunituoreet stereot hajotettua kahdessa viikossa =p Heikkoa tekoa nää uudet laitteet sanon kyllä ma. Onneksi oli puolen vuoden takuu. Kävin siis noutamassa uuden samanlaisen tänään tilalle. Annoin sen olla jonkin aikaa hieman puolikuntoisena kunnes cd-soitinkin lakkasi yhteistyön. Kasettidekki hajosi ensin eikä mennyt enää kiinni-asentoon ja cd:n näyttö on siihen yhteydessä joten siksi varmaan cd:t lopulta lakkasivat pyörimästä. Nyt en kiireessäkään aio kyllä rämpytellä kasettidekkiä tai cd-soitinta vaan aion pitää sitä kuten hentoa naista eli kuin kukkaa kämmenellä.. =)

Tänään vietettiin Äänekoskella myös yhden opetusalan 40-vuotisjuhlia. Sitten kuulin tässä äskettäin yhdeltä messukaverilta et hei tuo big brotherista tuttu aikuisviihteen myyntityttö olisi parikin kertaa nähty messuilla näytteilleasettajan puolella. Hmm mulla ei ole valitettavasti kyllä valokuvamuisti enkä välttämättä ole ollut täysin selvinpäin eli ei ole jäänyt erikseen messuilta kyllä muistiin. Mut ehkä jatkossa nämä tv:stä tutut kyllä huomaa ja tunnistaa paremmin =D En lopeta vielä koska big brotheriin ei saa lopettaa. Tää on saletti pakkomielle ettei niin saa tehdä =D Eikös ole ollutkin lämmin päivä ja kuulemma pari päivää vielä olisi !? Kesän viimeiset rippeet taitavat olla juuri nyt kunnes alkaa viiletä.

Kirjoitettaessa soi Radio

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus