Sekalaista höpinää..

  • Toni

Jaahas vanha "tyttöystävä" laittoi tekstaria et pistäs sun meseosoitteesi mulle.. arvasin heti mistä oli kyse eli et se on hommannut koneen ! Se ties pari vuotta sitten mun taipumuksesta laittaa arveluttavia kuvia tänne Cityyn kun paljastin ja kerroin että missä tulee Toni-Ponina lymyiltyä aika ajoin.. joo siskonsa luona oli sitten käynyt katsomassa =D Jotenkin niin mun tyylistä kuulemma.. joo meillä on ollut vapaa suhde ja välillä oltiin melkosen läheisiä ystäviä kuten myös leimahtikin välillä aikas kivasti sekä hyvässä että pahassa mielessä. Nyt ei oo oltu aikoihin juurikaan tekemisissä, mutta nyt pitää kyl "vasta-alkajaa" ehdottomasti opastaa vähän mesen kautta internetin ihmeelliseen maailmaan.. Toivon kylläkin ettei se muista enää tätä sivustoa, en halua sitä tänne myöskin sekoilemaan, pliis älä tule tänne ! =D

Joo mullon ollu jo yli vuoden mesetauko, se kävi jotenkin vaan tarpeettomaksi ensi-ihastuksen jälkeen. Muutenkin on ollut kivaa rajoittaa jotenkin sitä jatkuvaa toisten tavoittamista näillä nykykeinoin jatkuvasti. En minä jaksa skitsofreniaa harrastaa jatkuvalla syötöllä niin, vaan olla välillä myös täysin rauhassa ! Mutta nyt on kaksinkertainen tarve ainakin vähäksi aikaa palata vähän mesen maailmaan kun tuo edellä selostetun jutun lisäksi se ihminen jonka kanssa ekan kerran koskaan mesetin on yhä täällä Cityssä ja haluisin pienen tauon jälkeen taas jutskailla kaikkea kivaa hänen kanssaan =) Joten perinne velvoittaa siis, se ei ole joutavaa, vaan siinä olen ihan sydämelläkin mukana. Jatkuvaa ylimääräistä yhteydenpitoa liian monen kanssa yhtäikaa, sitä en enää meinaa oikein jaksaa.

Kesällä kävin hakemassa R-kioskilta jo yhden ilmaisen jalkapallon keräilymerkkien voimalla. Säästelin sitten muita jo täyteen kerättyjä kortteja aina tähän päivään saakka kunnes kävin tänään sitten hakemassa 4 palloa lisää ! =D Tai oikeastaan 7 palloa kun otin tennispallosetin myös.. ja sitten otin myös koripallon että 2 lentopalloa kun annoin toisen lenttiksen äsken 9kk. vanhalle kummipojalleni ! =)

Tein äsken uuden aluevaltauksen kaupassakin kun ostin lidlestä Milbonan 1-luokkaista sulatejuustoa 400g. Aiemmin olin harrastanut eri makuja 200g paketeissa. Saas nähdä millaista tää on, toivottavasti tässäkin on sentään jotain makua.. ? Ei yhtään tiiä, mutta ainakin siinon kannessa hieno lehmän kuva ! x)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus