Sekalaista parin viime päivän ajalta..

  • Toni

Tänäänkin sai ilmaista sapuskaa, tällä kertaa valitsin kerrosaterian. Dieetin alku vähän viivästyy tai ei sittenkään koska empä oo pahemmin muuta tänään syönytkään. Eilen sama homma, jumalattoman iso kebab-kääre piti nälän poissa todella pitkään..

Otin tänään pitkästä aikaa vähän juoksuaskelia kun kävin kiskalla veikkaamassa ja meinasi tulla vähän kiire, mut hyvinhän sitä lopulta ehti =) Kävelylenkkejä alan tekemään taas pikkuhiljaa pitkän tauon jälkeen. Katsotaan miten kova motivaatiotaso syntyy tällä kertaa tuohon kehon muokkaamiseen ? Ihan tarkkaa tavoitetta en ole vielä asettanut, mutta uskon että pian mennään taas ja lujaa.. myös kohti sitä tavoitetta josta tulee toivottavasti riittävän haastava ja kova. Ompahan taas jotain tavoittelemisen arvoista.. =)

Kyl mulla tuolla kylillä näyttää olevan melkoinen määrä tuttavia kun oikein ajattelee vaikka se nuoruuden aikainen kaveripiiri on käytännössä kokonaan kaikonnut täältä. Sen totesin eilen n. puolen kilsan matkalla kun palasin kurssinvetäjän ja kurssikaverin kanssa syömästä. Sai olla koko ajan jollekin moikkaamassa kun joka kulman takaa tuli joku tuttu jostain työpaikasta tai jostain muusta yhteydestä, strange ! =D

Muutenkin tässä viimeisten päivien aikana on saanut tutustua varsin paljon uusiin ihmisiin ja saanut puhua kyllä ihan riittämiin ! Juu, olenhan minä suhteellisen sosiaalinen ihminen vaikka tietyn välimatkan tykkäänkin yleensä pitää ihmisiin. Ja sehän ei tarkoita etten olisi avoin ja ulospäinsuuntautunut. Se on kuitenkin himpun verran eri asia.

Tietty vähän vedonlyöntiäkin tähän.. =p Tiistailta osui hyvä tupla Reading 2 & Norwich 2(lähellä viiden kerrointa oli tuon toisen kohteen kerroin). Keskiviikkona mentiin pienemmillä ja varmemmilla kertoimilla kun hyödyin sekä Hokin että Tottenhamin kotivoitosta. Pitihän se kokeilla tänään tuota herkullista Lukko-Ilves tasuria mut maalin päähän jäi.. tasurilla molemmat olisivat päässeet pudotuspeleihin jos Lukko olisi vielä voittanut jatkoajalla tai rankkareista mut näin ei käynyt tällä kertaa. Nyt jännätään Ruotsin ja Sveitsin lätkän pudotuspelejä..

Ja loppuun deezer.comista. Opettelin vähän muitakin toimintoja siinä kuin pelkkää soittolistojen tekoa mitä olenkin jo paljon ehtinyt harrastaa sekä tietty musiikin soittamista. Tein top 5 bändi sekä top 5 albumilistat sen pohjalta mitä sieltä nyt sattui löytymään aika impulsiivisesti. Ystävälista on mulle vielä hiukan epäselvä että miten se pelittää ? Sellaista sekalaista tällä kertaa..

Kirjoitettaessa soi Samael Metalliliitossa..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus