Selluliittipylly.. se kävellessä hylly..

  • Toni

Eilen oli mielenkiintoinen paikallisottelu futiksessa Äänekoskella kun Huiman ykkösmiehistö Huima kohtasi Fc Keitelejazzin ! Olin tietysti seuraamassa ottelua paikan päällä. Olipahan aika erikoinen ottelu sillä keltapaitaisten huimalaisten määrä oli lopussa aika hallitseva.. nimittäin Keitelejazzilta ajettiin ottelussa 3 miestä suihkuun punaisen kortin myötä mukaanlukien maalivahti.

Ottelu alkoi lupaavasti jazzin kannalta mennessään 1-0 johtoon. Sitten eka puoliajalla tuli ensimmäinen ulosajo ja Huima tuli tasoihin puskumaalilla vielä samalla jaksolla. Toisella jaksolla lähti toinen mies jo suihkuun ja siitä huolimatta Jazz tekaisi 2-1 johtomaalin kahden miehen vajaamiehistöllä kaukolaulausroikulla yllättäen kokeneen Huiman maalivahdin.

No sitten vähän lisää tasoitusta kun vielä Keitelejazzin maalivahti joutui pihalle, varamaalivahti sisään ja menoksi. Sitten alkoikin luonnollisesti Huiman pyöritys vaan olipahan yllättävän vaisua.. tahtomaali oli kuitenkin tasoitus, aikaa olisi ollut useampaankin mutta Jazz taisteli ja Huima ontui eli lopputuloksena ansaittu tasapeli etenkin Jazzin kannalta.

Aika heppoisin perustein annettiin kieltämättä kyllä noi punaiset kortit, ainakin osa, tais olla 2 suoraa punaista ja yks kerta niin että 2 keltaisen kortin myötä ulos. Paikalliskamppailu näytti jälleen kerran yllätyksellisyytensä. Vaikkakin Fc Keitelejazz onkin varteenotettava ryhmä, eivät he vissiin ota aivan niin tosissaan tätä jalkapalloa vaikka hyvin pelaavatkin. Sarjassa ovat neljäntenä, kokoonpano vissiin vähän heittelee kun osa pelaajista on enemmän jo jäähdyttelijöitä. yli nelikymppinenkin löytyy jatkuvasti kokoonpanosta, mutta hän onkin entinen edustusjoukkueen mies ja yhä käyttökelpoinen, myös +30 osastoa löytyy, mutta toki seassa myös nuorempiakin kavereita.

Huima taas on sarjaykkönen, ennen eilistä peliä 12 ottelun saldo 10 voittoa, 2 tasuria maalierolla 42-2 ! Eli puolustus on raudanluja kuten viime vuodet on ollutkin. Eilen tuplaantui siis päästettyjen maalien määrä. Yhdellä joukkueella on käytännössä saumaa enää estää Huiman sarjavoitto & sen myötä mahdollinen takaisin nousu kakkoseen karsinnan kautta.

Hauska oli myös nähdä että eri puolilla joukkueissa oli eilen pari varsin tuttuakin palloilijaa joiden kanssa tuli lukion ja kauppiksen joukkueessa palloa potkittua. Toinen hieman yllättäen vielä ei-niin-jäähdyttelijöiden joukossa siis. Noh pelaa tuolla Huimassakin vielä onneksi jokunen minuakin vanhempi hemmo yes ! =D

Se jalkapallosta, sit alkoi pikaryyppääminen sillä Bat & Ryyd oli eilen illalla vielä pubissa tarjolla. Tasapainoilin Metalliliiton ja sen välillä, joten tuli soitettua sitten pubiin et millonkahan mahtavat esiintymisen aloittaa.. meni sen verran myöhäksi se aloitus että great tuli Metalliliittokin sitten kokonaan kuunneltua. Vähän myöhästyin alusta, mutta suurimmat hitit sain kuunneltua kuten "Lentävä Puliukko" =D

Aivan samannäköisiä olivat kuin silloin kun heidän ns. kuuma aika oli. Show oli ihan hauska, yleisöäkin otti mukaan ohjelmanumerossa, jossa oli 4 paria ja jottei olisi liian normimeininkiä, oli tietysti myös homo -ja lesbopari =D Eikä iltaa taaskaan ilman uusia ystäviä.. vanhojakaan unohtamatta. Lähdin sitten keikan jälkeen uusien matkaan vaan jossain vaiheessa alkoi jo humala painaa enkä aamulla ollutkaan ihan varma tulinko pyörällä vai kävellen kotiin.. se selvisi sitten illalla nukuttuani krapulan pois et kävellen ilmeisesti =D Kuitenkin kotisänkyyn asti pääsin.. ja pyöräkin on jo haettu kaupungilta poijes.

Bat & Ryyd again.. oiskohan tää parempi kuva or no ?
Bat & Ryyd again.. oiskohan tää parempi kuva or no ?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:19

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus