Sinivalkoisia tunnelmia.. =) ja vedonlyöntiä !

  • Toni

Harvemmin tulee lyötyä vetoa yleisurheilusta Pitkävedossa. Mun ala on enemmänkin tuo jalkapallo & muutama muukin oheislaji vähän pienemmästi. No toki olen seurannut yleisurheiluakin varsin pitkään, mutten enää niin intensiivisesti kuin vähän nuorempana ja pienenä. Kuitenkin sen verran tulee seurattua yhä että suurimmasta osasta lajeista tietää ketkä ovat niitä parhaita niissä. Nyt tiistaina katsoin harvinaisen intensiivisesti koko Monacon yleisurheilulähetyksen. Osasyyllinen siihen oli pieni veto siihen jota olen tehnyt todella todella harvoin sekä Jukka Keskisalo !

Viimeksi tässä kesän alussa huomasin Borzakovskilla olevan aika hurjan kertoimen pariaan vastaan. Oli jotain 3 & 4 väliltä. Huomasin sen silloin, mutta jostain syystä joko unohdin tai en ehtinyt pelata. Ehkä toisaalta se jäi siksikin lyömättä kun ei ole ollut tapana oikein pitkävetoon noita yleisurheilukohteita pelata. Ja sehän ois pitänytkin silloin ! Todellakin venäläinen Borzakovski on ollut viime vuosien yksi parhaista ellei paras 800 metrin juoksija & omaa kovan loppukirin, joten yleensä on hyvä valinta etenkin näin parikohteeksi. 800metriä on joskus niin arvaamaton matka ja riippuu vauhdistakin kellä on mahdollisuuksia voittaa joten voittajaveto olisi taas aivan toinen juttu. Hyvä parikohde siis yleensä toi Borzakovsky & pitihän se taas nyt vähän vaatimattomalla 1.5 kertoimella ! =)

Toinen yleisurheiluvalinta tiistain hupilappuun oli kroatilainen Vlasic. Tämä naiskorkeushyppääjä ei pahemmin kilpailujaan häviä. Viime kaudella oli aivan huikea voittoputki. Tänä vuonnakaan muut kisat hän on voittanut paitsi kahta. Ja vaikkakin on tullut nyt haastajia paremmin niin silti etenkin kun Vlasicin parilla oli pienempi kerroin niin oli ehdottomasti kokeiltava 1.8 kertoimella vaikka vastus olikin tosi kova ja tasaväkinen. Harvemmin trio-lappuja nykyään pelaan, mutta halusin vielä lisätä vähän kerrointa parantamaan yhden aika varman jonka kerroin valitettavasti ehti vielä putoamaankin mutta perusteina oli että Belgian ykkösseura Anderlecht oli pelannut hyviä harjoituspelejä ja pelasi nyt kotona. Ja sen vastustaja Turkista taas oli menettänyt monta avauskokoonpanon miestä viime kauden jälkeen eikä uusi kausi ole vielä edes käynnistynytkään joten ei voi peli kovin valmista vielä olla & tulos peräti 5-0 ! =D

Eli kaikki osui ! Vielä illan loppuhuipennuksena oli Jukka Keskisalon ennätysyritys tasan päivälleen 33 vuotta vanhaan Suomen ennätykseen 3000 metrin esteissä. Hyvillä mielin jo veto osuneena oli sitä sitten kiva seurailla. Tuli oikein sinivalkoinen tunnelma Jukan hienoa juoksua katsellessa ja voi hitsi voi harmi miten lähellä se ennätys olikaan.. no mutta seikka on aika saletti että tänä vuonna se ennätys kyl vielä tulee ! Hyvä Jukka, hyvä Suomi ! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus