South Park !

  • Toni

Satuinpa eilen katsomaan pitkästä pitkästä aikaa yhden jakson South Parkia & olipa perinteisen tyypillinen hassuttelujakso taas kerran totta tosiaan ! x) Kaikki alkoi Cartmanin pilasta että yövieraan nukahtaessa hän ottaa pilakuvan yövieraan pippelistä hänen suussaan.. Cartmanin kaverit haukkuivat Cartmania siitä syytä homoksi & valehtelivat että homous kumoutuu jos hän saa tarjottua omaa jormaansa yövieraan suuhun..

No kun Cartman keksi huijata yövieraan silmille siteen ja laittaa jotain kivaa suuhun.. niin tietty yövieraan isä tuli kesken kaiken ovesta sisään ja luuli 9v. poikaansa homoksi ! Hän sai hauskan nimityksen : Bi-curious ! :D No sitten hän joutui tietty samanhenkisten hoitolaitokseen jossa pilkattiin karkeasti amerikkalaisten suvaitsemattomuutta & uskonnollisuutta.

Hoitolaitoksessa he yrittivät Jumalan avulla poistaa sitten tätä "sairautta" jonka arkipäivää olivat jatkuvat itsemurhat ampumalla ja hirttämällä kun huomasivat etteivät pysty muuttumaan tai että ristiriita jumalan ja homouden välillä on liikaa.. lopulta tämä poika pelasti yhden itsemurhalta & selitti omat mielipiteensä asiasta & olevansa hämmentynyt ! Ja tottakai kun kyse on South Parkista, loppuun hieman arveluttavakin heitto kun hänen isänsäkin myönsi "Bi-Curious"-jutun olevan hyvä asia vaikuttaen itekin semmoiselta niin nyt poika vasta sanoikin olevansa hämmentynyt ! xD

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus