Sporttiaiheinen blogi.

  • Toni

Unohdin eilen kokonaan Barca-Real Madrid-pelin, mutta onneksi näin sen tänään jälkilähetyksenä ! Ja ilman että tiesin lopputulosta eli jännityskin säilyi. Mahtava peli kertakaikkiaan ! Niin sen pitikin olla kun kenttä vilisi aivan huikeita tähtipelaajia ! No aina näistäkään ei kuitenkaan niin hienoja pelejä tule, mutta nyt tuli. Puolustuksen kustannuksella hienoa hyökkäyspeliä oli ilo katsella, yleisöystävällistä, juuri tälläistä kaikki haluavatkin nähdä eli paljon maaleja (peräti 6) ja paljon hienoja tilanteita.

Eilen innostuin heittämään pubissa pitkästä pitkästä aikaa Dartsia vähän aikaa. Tämä olikin yksi 90-luvun eniten aikaa vievistä harrastuksistani. Aloitin jo 80-luvulla tämän hienon seurapelin. Kyllä sitä tulikin herran jumala joskus viskottua ! =D Usein kotona ja missä millonkin jonkun kaverin kämpillä tuntikausia tietenkin kerrallaan sekä pubissa sekä huvikseen että viikkokisoissa. 90-luvun lopulla aloin jäähdyttelemään ja 2000-luvulla on ollut heittäminen äärimmäisen harvinaista. Mutta kyllä aion palata vielä tähänkin.. sen verran intohimoja on tähänkin lajiin kertynyt..

En kuitenkaan juonut eilen niin paljoa etten olisi lenkille äsken selvinnyt. Niin mitäs mä muuten joinkaan ? =p Joo valkkareita tais mennä aika monta ! =D

Illalla olisi yksi peli josta voisi olla hyötyä vedonlyönnillisesti. Peli on Roma-Udinese. Roma pudotti hieman yllättäen kivikovan Lyonin tiistaina mestarien liigasta voittamalla sen vieraissa ja saattaa olla siksi hieman kylläinen tai väsynyt tähän peliin mennessä. Toisaalta se voi antaa lisävoimaakin ja itseluottamusta mutta.. Udinese on monesti ennenkin pystynyt Roman vieraissa voittamaan kuten muitakin kovia joukkueita ja Udinese on edelleen varsin hyvä ryhmä. Yli seiskan kerroin houkuttelee myös. Nhl:ssä näyttäisi olevan aika tasaisia pelejä tiedossa, taidampa kokeilla muutamaa ristiä päälle.

Niin tyypillistä.. oisko 15v
Niin tyypillistä.. oisko 15v

2 kommenttia

Kessu20

12.3.2007 02:47

Täytyykin pistää paikan nimi mieleen ku kohta olis taas lähtä sinne jyskylään heti ku tosta ensviikonlopun Mikkelistä selviäis ekana.Katoin muuten ton pelin ja sit Chelsea-Tottenham oli kans kova peli.
3-3pistin tulos vetoon ton pelin :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus