Suhtaudun tähän "hieman" skeptisesti ! =D

  • Toni

Missäköhän tämä mahdollisesti ilmenee elämässäni, hmm ? =D En ole niin tarkkaan oman karttani erikoiskuvioita tutkinut, mutta olin kyllä tietoinen tästäkin. Eilen tutkailin yhdeltä sivulta vähän ja löysin tälläisen tulkinnan yhdestä kuviosta kartallani :

Mystinen suorakaide

Nimensä mukaisesti tässä kuviossa on muutamia mystisiltä vaikuttavia piirteitä. Kuvio muodostuu kahdesta kolmiosta, kahdesta sekstiilistä ja kahdesta oppositiosta, jolloin keskenään erittäin suuressa harmoniassa olevat planeetat ovat samanaikaisesti toisiinsa nähden oppositiossa eli riidoissa. Yleisesti ottaen tämä kuvio luokitellaan erittäin menestyksekkääksi kuvioksi, joka on löydettävissä vain ani harvoilta astrologisilta kartoilta. Mistään itsestään selvästä menestymisestä ei tietenkään voi olla kysymys, mutta kaikki edellytykset tehdä tavalla tai toisella historiaa ovat ehdottomasti olemassa. Olisi tietysti hauskaa jos pystyisin tässä suoralta kädeltä paljastamaan tämän mysteerion, mutta minulle se tulee säilymään ikuisena mysteerinä. Sinä sen sijaan voit paljastaa tähän kuvioon liittyvän alkemiallisen salaisuuden, jolloin sinä ja sinun menestymisesi elämässä tulevat olemaan monille muille suunnatonta kateutta herättävä mysteeri. Mysteerin avaimet löytynevät kahdesta oppositiosta, joiden tulkinnat löydät heti tämän tekstin perästä. Kun olet saanut oppositiot hallintaan niin kolmiot ja sekstiilit kyllä pysyvät liikkeellä ihan itsestään.

Onko kyse mainoskikasta tilata lisää tietoa vai onko tuo tosiaan muka niin harvinainen kuvio !?!

1 kommentti

Toni

18.11.2010 00:14

Joo osuit oikeaan ! =) Niimpä, astrologitkin joutuvat koville kun tietoa on tarjolla niin paljon nykyaikana netissäkin itseopiskeluun.. leipänsä heidänkin on tienattava, tottapa tuo !

Joo olen minäkin lukenut jostain ettei se niin 'mystinen' joidenkin astrologien mielestä ole. Tuo alue astrologiasta on kuitenkin mulle vähän vieraampaa. Muiden karttoja katsellessani olen kiinnittänyt enemmän huomiota merkkeihin, huonesijainteihin, elementteihin tms. Vielä ei ole avautunut aivan täysin nuo erikoiskuviot ettei ulkolukuna todellakaan niiden merkitykset ole vielä selvillä kuten monet muut asiat :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus