Suomalainen kauhu vielä lasten kengissä

  • Toni

Niin, luin tässä yksi päivä artikkelin jossa käsiteltiin niitä varsinaisia suomalaisia kauhuleffoja. Niitä ei muuten olekaan paljoa olemassa, tiesittekös sitä ? Muistini mukaan kokonaista 7 kauhuleffaa on suomessa tähän päivään mennessä tehty. Tietysti jos Renny Harlin laskettaisiin mukaan olisi muutama enemmänkin mutta.. tosiaan eka kauhaleffa taisi olla tehty joskus 1920-luvulla täällä suomessa. Ehkä tunnetuin ja tiedetyin taas on on "Valkoinen Peura". Välillä ollut vuosikymmenienkin tauko ennen seuraavan ilmestymistä. Tuoreimpia ovat olleet 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa tehdyt 2 kauhuleffaa jotka olivatkin sitten samaa sarjaa ja seuraavaa saatiinkin taas odotella tähän vuoteen asti kun Lordi meni sellaista ideoimaan..

Mutta nyt sille näyttäisi olevan kysyntää ja tarjontaa sillä nyt kappas kummaa taitaa olla valmistumassa peräti 5 suomalaista kauhuleffaa ! Tervetuloa vaan suomi-kauhulle ! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus