Suomen Euroviisukarsintafinaali.

  • Toni

Katsoin nyt vasta ekan kerran tämän vuoden Suomen euroviisuehdokkaita ja ihan hyvä niin. Kovin paljosta en ollut jäänyt paitsi, ei ollut meinaan kovin häävi taso nimenomaan euroviisuja ajatellen. Kwan meni jotenkin ohi, Remulle ei tuo laulu oikein sovi.. ei olisi mitään toivoa Euroviisuissa sillä biisillä. Janita oli ihan ok tippujista, ois saanut päästä minun puolestani vaikka finaaliin. Vink oli melko rasittava ränkytys, eipä jäänyt oikein mieleen. Jari Sillanpääkään ei iskenyt. Sigmark oli erikoinen vaan kovin tavallisella rap-biisillä ja väärässä kisassa. Tapani Kansa oli positiivinen ylläri, mielestäni yksi aivan parhaista. Vahva perinteisen euroviisumainen biisi ja esitys.

Tapani Kansan lisäksi Waldo's People on ainakin oikeassa kisassa. Nykyajan euroviisujumputusmeininkiä ja laulu kovin euroviisumainen höystettynä Waldon lauluosuuksilla. Ehkäpä se saisi mielestäni edustaa Suomea tänä vuonna !? Passionworksillä oli ihan ok biisi ja hyvä meininki mut jotenkin vähän sekava tuo duolauluosuus heillä. Silti mahdollinen voittaja joo. Jaahas tässä samalla kirjoittaessani ratkesi jo nuo superfinaalin 3 kilpailijaa.. noh kukas menee Moskovaan, veikkauksia ? =)

Kirjoitettaessa soi Waldo's People Euroviisu-superfinaalissa..

3 kommenttia

liquidsunshine

31.1.2009 21:50

Tapani Kansan biisi oli neuvostotyyppinen laulanta, ei ollu mun makuun yhtään. Waldo tyyppeineen on perus ysärihumppaa, mut sitähän viisuissa on aina muutamalta maalta... Kyl mie tykkäisin eniten Signmarkista, ihan vaan siksi että on erikoisempi (tai no, kyllä se biisikin uppoaa :D).

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pajautus

1.2.2009 02:31

Onkos taso joskus ollut hyvä, ei todellakaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus