Suomen Pelkokerroin & eilisestä vedonlyönnistä..

  • Toni

Elikkä eilistä asiaa tänään tässä ja nyt ! Satuimpa katsomaan sitten eilen ekaa kertaa Suomen Pelkokerrointa neloselta. Noh olihan se ainakin lähes yhtä hurjaa menoa kuin muuallakin. Se ison hämähäkin syönti oli kyllä suhteellisen inhottava temppu vieläpä naiselle joten rohkee likka oli kyllä vaikkei jatkoon enää päässytkään =D

Eilen tuli taas joitain tosi komeita osumia, helmenä itsellä oli >
Tampere U-Inter 1 josta 4.5 oli ihan liikaa ja ehdottomasti oli pelattava ! Ennen kautta Tampereen piti olla vahvempi joukkue, mutta Interhän on ollut kaudein komein yllättäjä hienolla valmiilla pelillään. Tampere menetti pari tärkeää pelaajaa viime kauden jälkeen ja se on näkynyt. Silti sillä on potentiaalia yhä iskeä vaikka kausi onkin jo piloilla Veikkausliigan suhteen. Ajattelin että nyt he haluavat kyl näyttää ja kun muistaa taian että Interille Tampere on aivan älyttömän vaikea vastustaja niin tuolla kertoimella uskalsin jo vähän satsatakin. Tilastot viime vuosilta ovat Tampereelle kotipelit 9 voittoa-1 tasuri-0 voittoa Interille. Vieraissakin Tampere on dominoinut melkein miten tahtoo 8 voittoa-2 tasuria-2 tappiota vain Turun viheriöltäkin. Ja kun Inter oli hävinnyt vasta 1 pelin kaudella niin nyt jos joskus se häviää kyllä "taas"..

Hertha Berlin-Cottbus 2 yli 6 kerroin oli tarjous johon tarrasin kiinni ! Cottbusilla oli ryhtiliikkeen paikka arvatun huonosti alkaneen alkukauden jälkeen. 2 vanhaa itä-saksalaista seuraa kun kohtasi oli vähän kuin paikallispelin makua & kun Cottbus oli ennenkin tuolla stadionilla pärjännyt, tuolla kertoimella kannatti kokeilla !

Viikingit-AC Oulu 2 yli 4 kerroin houkutti kokeilemaan. Viikingeillä oli vielä varaa hävitä tämä peli sillä todennäköisesti se menee vähintäänkin veikkausliigakarsintaan jollei sitten nouse suoraan. JJK ja juuri vastustaja AC Oulu taistelevat lähinnä siinä kakkostilasta. Oululle tämä peli oli erityisen tärkeä että mahdollisuudet vielä säilyvät. Nyt joku putki olikin katkolla sillä Oulu ei ole hävinnyt yhtään vieraspeliä vielä tällä kaudella & Viikingit taas ei ole kotona vielä horjunut. Nyt se tilastotappio sitten viimein tuli ja kärkijoukkuiden ottelussa iso kerron houkutti tottakai juuri Oulua pelaamaan !

Tromsö-Lilleström 2 4.5 kerroin riitti jo mulle. Lilleström alisuorittanut & Tromsö ylisuorittanut tällä kaudella. Arvasin että Lilleström kaunistelee tässä pelissä heikkoa kauden vierassaraketaulukkoaan vaikkakin Tromsö taisteleekin peräti mestaruudesta jopa vielä tällä kaudella. En kyllä usko että siihen on saumoja ja tämän pelin jälkeen vielä vähemmän. Lilleström taas ei ole vielä täysin turvassa putoamiskurimuksesta, joten motivaatiota oli kovasti ja tartuin siihen !

Vielä pitää mainita että olipas hurja Hullin kerroin veikkauksella Arsenal vierasvoitosta peräti huikea 20.00 joka toteutuikin. En edes ajatellut sitä, mutta jälkikäteen miettien että Mestareiden Liigaa tahkotaan taas viikolla joten siellä mellastavat joukkueet ovat aina etenkin ennen sitä h-hetkeä sarjapelissään hieman unten mailla tai saattavat säästellä joitain avainpelaajiaan. Siksi näitä yllätyksiä näihin aikoihin aina tavallista useammin nähdäänkin. Arsenalilla on myös todella nuori joukkue tällä kaudella joten pientä heilahtelua voi tullakin..

Pelasin tällä kertaa lähinnä sinkkuina näitä muita kohteita ja Veikkauksellekin jotain kuten Tampereen suoraa voittoa sekä vielä tasoituksella parin muun kohteen kanssa jotka ratkeavat tänään. Italian Serie A:sta ei tänään puolestaan ollut veikkausmielessä ollenkaan hyötyä koska tasureita ei tullut. Saksan Bundesliiga & Veikkausliiga jännittävät tänään erityisesti ja sitten näkee miten se v-loppu kokonaisuudessaan sujui oikein veikkausmielessä !?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus