Suonenjoki, Hankasalmi, Keuruu..

  • Toni

Viikko sitten tuli käytyä Suonenjoella ! Se olikin oikein piristävä ja yllättävä reissu keskellä ahdistuksen päiviä. Muutin reissussa normaaleja toimintatapoja joka tekikin hyvää. Normaalisti noin viikonloppuna kun tulee lähdettyä kesäillassa pikku reissulle, tulee kyllä otettua vähän alkomahoolia. Edellisen kerran tuli otettua vähän liikaa.. nyt en ottanut tipan tippaa vaikka ilmaistakin olisi ollut paikan päällä tarjolla. Ylpeä olin nyt vain itsestäni ! =)

Niin Suonenjoella oli Mansikkakarnevaalit. Ilmainen sisäänpääsy vaikka esiintyjiäkin oli ja varsin runsaasti. Siellä valittiin mansikkatyttö, oli musiikkia kuten Tumppi Varonen & Problems, Risto Kaskilahti ja Jukka Laaksonen show, Lamourettes ja muuta mukavaa. Tuli myös tanssittua, ei väkisin vaan siksi että se tuntui mukavalta siinä hetkessä kun musiikkikin oli hyvää jorattavaa ! =D

Yön ja aamun tunteina tuli sitten pyörähdettyä myös Hankasalmella. Sieltä tein 24 tunnin paikasta pari kivaa ostosta. Tänään olisi olleet Keuruun Markkinat, mutta nyt tuntui siltä että tänään teen kyllä jotain aivan muuta kuin lähden sinne. Ohjelma ei ollut niin houkuttelevaa & kerran aiemmin eli viime kesänä olen ollut siellä joten mikäpä pakko sinne nyt olisi ollut lähteä. Ei niin houkutteleva paikka. Tänään ei siis matkustelua vaan sopivasti lepoa ja vähän liikuntaa liikoja suunnittelematta. Rauhoitutaan, rentoudutaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus