Surullinen päivä & vähän ajatuksia sen kautta.

  • Toni

Ei tarvitse varmaan mainita edes miksi & vaikkei se koskenutkaan ketään tuttujani saati läheisiäni, se tuntuu silti pahalta. Onneksi me suomalaiset kaikenkaikkiaan olemme aika katajaista ja sisäänpäinkääntynyttä kansaa että myös vihat pysyvät enemmän itsessämme aiheuttamatta muille tuskaa & näkyvät yleensä enemmän itsemurhatilastoissa joka sekin on kyllä täysin turhaa.

Muistan itsekin että nuoruuden/aikuisuuden kynnyksellä voi olla hyvinkin ahdistunut, tuntuu ettei kukaan ymmärrä etenkään eri-ikäiset ihmiset kuten vanhemmat eivät ole samalla aallonpituudella ollenkaan. Silloin ovat etenkin samanikäiset kaverit hyvänä apuna lievittämään tuskaa. Mutta näin ei aina ole. Olen minäkin jo vähän unohtanut että millaista se on olla ehdottomana nuorena ilman elämänkokemuksen tuomaa rauhallisuutta etten minäkään enää välttämättä täysin ymmärrä sitä ehdottomuutta mitä nykynuorissa voi olla. Ja nykyään kun elämme jollain tavalla kolkommassa atk-aikakauden nettimaailmassa niin paitsi että nykynuoret kehittyvät nopeammin ja saattavat olla fiksumpia ainakin jossain tietopohjassa nykykehityksen myötä niin myös häiriökäytöskin voi olla entistä laskelmoidumpaa kuten nyt oli.

Pidän nyt hiljaisen hetken kunnioittaakseni edesmenneitä & heidän läheisiään. Pitäkää huoli toisistanne te ihan kaikki.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:12

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus