Suurten urheilukisojen tuntua..

  • Toni

..oli eilen seurata ääntenlaskun etenemistä kun oli niin tiukkaa ja jännittävää ! Katsoin ensimmäistä kertaa koskaan mitään vaaleja alusta loppuun ! Valitsin MTV3:n tällä kertaa kanavaksi enkä siltä kääntänyt pois missään vaiheessa vilkuilemalla miten yle esittää saman asian. Kannattipa seurata kun oli kerran tasaisimmat vaalit koskaan.. Tapahtuihan siellä myös historiallisia asioita kun Perussuomalaiset paransivat tulosta kaikkien aikojen parhaiten Suomessa & Kokoomuksesta tuli ensi kertaa suomen suurin puolue, tosin hyvin niukasti.

Ainoa eduskuntavaalien voittaja olivat Perussuomalaiset sillä kaikki muut menettivät paikkoja(myös Kokoomus) tai pysyivät samassa. Ylivoimaista, Timo Soini ! Kansa protestoi nykymenoa vastaan.. mutta se on jo selvä että seuraavalla kerralla Perussuomalaisten tulos vaaleissa laskee taatusti.. paljon riippuu siitä miten he tuolla eduskunnassa nyt pärjäävät ja ajavat omia juttujaan. Oikeastaan ihan hyvä juttu että isoja puolueita on nyt noin monta niin mikään ratkaisu ei tule olemaan yksipuolisen selvä heti. Toinen juttu sitten että miten paljon tulee sitä vääntöä..

Sitten hiukka vielä Idolsista. Ali oli mielestäni paras, tasaisen varmaa työtä, toinen biisi pianon äärellä oli erittäin hyvä. Ääni kantaa kisasta toiseen, selvästi tasaisin varmin esiintyjä ! Martti oli mielestäni eilisen toiseksi paras. Myös hänellä ulkomaalainen kappale sujui mielestäni vielä paremmin. Ilpo ei olisi ansainnut kaikkien esiintymisten keskiarvona vielä putoamista, mutta se minkä aikaisemmin olin välillä huomannut toteutui elikä ääni ei vaan riittänyt. Oli kyllä aika heikot esitykset & pelkästään noiden perusteella ei niin ihmekään että tippui.. mutta mitä Hennariikka tekee vielä tuolla ? Onhan se söpö likka, mutta ääni ei todellakaan riitä lähellekään esim. Alin tasoa..

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus