Sveitsin jääkiekkoa, jääkiekkoa & futista.

  • Toni

Joo perehdyin hieman paremmin Sveitsin jääkiekkosarjaan jotta sieltäkin pystyisin poimimaan mahdolliset helmet ja käyttämään sitä hyväkseni vedonlyönnissä. Muutenkin muut jääkiekkosarjat(Suomi, Ruotsi, NHL) ovat olleet suurennuslasin alla juuri nyt koska alan tekemään nyt pienen tauon jälkeen säännöllisesti yleensä torstaisin pelattavaa kiekkovakiota.

Mahtava homma, tulihan se voitto Suomelle ansaitusti eilen vaikka tiukille menikin. Niin aina ei ottelun hallitsijaa palkita, onneksi tällä kertaa kävi kuitenkin niin. Aavistin että Venäjä mokaa oivan mahdollisuutensa kisoihin vieraissa Israelia vastaan & olisi ollut pieni ihme jos Skotlanti olisi pystynyt syöstämään Italian pois EM-kisoista. Ja samoin ihmettelin vakiovihjeitä joissa ei huomioitu Turkin mahdollisuuksia Norjaa vastaan, olihan peli niin tärkeäkin eikä Norjakaan ole ihan niitä kovimpia maita perinteisesti futiksessa tasoltaan tai henkisesti kiipeämään aina kisakoneeseen vaikka hyisestä kotistadionista varmaan hyötyivätkin.

Ps. Unirytmi on muuten ihan sekaisin, mutta sittempähän on.. =D

Kirjoitettaessa soi Kyuss : Green Machine(Tv)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:11

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus