Syyttämisestä !

  • Toni

Vaihteeksi hieman vakavampaa pohdiskelua. Jokainen ihminen kun on monien asioiden tulos ja yhteensumma, niin mielestäni jatkuva turha muiden syyttely ja syyllistäminen on mielestäni väärä keino hoitaa turhautumia omaan itseensä ja ympäristöönsä joka ei johda yhtään mihinkään. Itse siitä etenkin myös kärsii varmasti kovasti eikä pääse helpolla näin elämässä eteenpäin. Tottakai vaikeatkin asiat vaativat lopulta kunnon käsittelyn, joskus hyvin pitkänkin prosessin. Mutta tarkoitushan olisi moiset painolastit käsitellä pois mielestä antaen myös anteeksi jotta voisi elää vähän kevyemmin.

Sitä monesti itsekin syyllistyy keksimään aina hyviä tekosyitä miksi asiat ovat niin ja niin, eivätkä niin kuin pitäisi. Kai se kuuluu ihmisen perusluonteeseen ja kaikillahan on niitä vaikeita asioita elämässään joita kantavat mukanaan. Mutta jos niitä kantaa ja kantaa aina vaan, pian käy taakka varsin raskaaksi ! Hyvä alku on antaa ensin itselleen ja muille anteeksi ja sen jälkeen toivottavasti taakka kevenee. Niin, vihainen saa kyllä aina olla jos on syytä, mutta yleensä senkin tarkoitus on puhdistaa ilmaa ja saada asiat taas kuntoon !

Vähän on jo vauhti hyytynyt.. =p
Vähän on jo vauhti hyytynyt.. =p

Kirjoitettaessa soi System of a Down : Mezmerize

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus