Tais se talvi tulla nyt !

  • Toni

Lunta sateleepi jatkuvalla syötöllä, alkaa olla jo vähän hankeakin, tiet tukkeutuvat, kulkeminen vaikeutuu & aura-autot tulevat apuun. Tähän on totuttu vaan ei vielä oikein tänä talvena =D

Kiva oli että joku muisti eiliset nimpparitkin. Lähinnä nämä pitkäaikaisemmat ystävät, joku peräti huomasi tänään et mullon ollu eilen nimipäivä =P =D Joo eipä sillä että niitä tarvisi edes muistaa, mutta kivahan se on aina onnitteluja kuulla =)

Oli aika työteliäs päivä & vielä vähän väsyneenä, ollut näköjään taas liikaa rehkintää vapaa-ajalla liikunnan & tutkimuksen parissa + liian vähän unta = täytyy taas parantaa tapojani. Nukkumista lisää, siitä se korkean vireystason säilyttäminen/lisääminen lähtee !

Ohops tulipas juuri yllättävä soitto sillä yksi kaveri kysyi kiinnostaisiko mua käydä lauantaina kuvaamassa 2 koripallopeliä. Hmm, ihan mielenkiinnosta olisin varmaan lähtenytkin haasteeseen mukaan, mutta kun olin suunnitellut jo paljon aiemmin olevani lauantaina jossain ihan muualla katsomassa keikkaa. Noh kaikkeen ei pääse aina mukaan ellei käy kopiokoneessa =D Nyt muistankin kun eräs toinen kaverini muutamia vuosia sitten taisi pyytää mua koripallopeliin tilastomerkintöjä laskemaan. Silloinkin mulla oli joku muu meno. Niin koripallo on juuri se laji jossa Äänekoski on menestynytkin joten ei ihme että sen lajin pariin meinaa ihan vahingossakin joutua =D Koripallo on ihan hauska laji, melko viihdyttävää katsottavaa vaikka itse olenkin ehdottoman vannoutunut futisfani.

Huomenna on ihan mielenkiintoinen päivä siinä mielessä että saan kuulla onko mulla jotain adhd-tyyppistä tai vastaavaa häiriötä olemassa ja jos on niin minkähänlaista diagnoosia !? =D No mutta nyt on levon aika, täytyy ladata itseensä hieman lisää virtaa eli unten maille moi !

Masse Majava wants.. =p
Masse Majava wants.. =p

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus