Tällästä tänään.

  • Toni

Sain tänään piikin pyllyyni eli mut rokotettiin. Joo olihan se aika kiihottavaa paljastaa takupuoli naispuoliselle hoitajalle heh.. =D

Kuulin tässä vähän aikaa sitten että tän alueen asuntoja menisi myyntiin missä asun. Itse olen vain vuokralla joten täytyi käydä tiedustelemassa hieman tilannetta. No ei tästä vissiin välttämättä lähtö tule, asia on muutenkin vasta alkuvaiheissaan ja koska tässä on tullut asuttuakin jo sen verran kauan niin tuo irtisanomisaikakin (jos siihen mentäisiin)olisi puoli vuotta kuitenkin eli eipä tässä vielä hoppua.

Harvemmin tulee laitettua ruokaa, mutta tänään innostuin siihen joten kai sitä on nyt sitten syytä olla hieman ylpeä itsestään =) Jokohan olisi aika ottaa keittokirjatkin esille ? Päivän normaalit tuli tietenkin taas tehtyä eli päivän vedonlyönnit, jalkapalloakin pelataan taas keskellä viikkoa jonkin verran.

Ja tänään olisi vielä edessä alkavat naisten koripallon finaalit jossa Äänekosken Huima taistelee mestaruudesta ja aloittaa sen kotipelillä joten sinne olisi kohta vielä tarkoitus mennä omia kannustamaan.

Kirjoitettaessa soi Ayreon : Flight of the migrator

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus