Tänään aion olla TV:n äärellä !

  • Toni

Noniin tänään ne yleisurheilun MM-kisat sitten vihdoinkin alkavat & kun kerran Osakassa ovat, ovat myös lähetysajat kovin hullunkurisia =D Eli keskellä yötä ja aamutunteina pitäisi ainakin välillä olla hereillä. No tänään hyvää lämmittelyä urheilun maailmaan tuo 2 leffaa jotka juuri sopivasti ennen ensimmäistä lajia maratonia eli Jackass-elokuva(aika nähdäkin tuo kun 2-osan näin jo aiemmin tänä kesänä)& sen jälkeen Lämäri 2. Tänä aamuna heräsin kipeään korvaan(ilmeisesti eilen suihkussa meni vettä korvaan?) & katsoin siinä sitten eka kertaa sellaista Espanjalaista sarjaa kuin "Serranon perhe". Ilmeisesti joku Espanjan "Salatut elämät" =D

Vedonlyönnillisesti odotetaan parempia aikoja jo v-loppuna. Eilen sentään KPV piti, mutta Los Angeles ei & tänään Ranskan toiseksi ylin sarja voi vielä pelastaa alkuviikon.

Mun piti lähteä muka Kokkolaan juhlimaan tänä v-loppuna Venetsialaisia, mutta empäs sitten lähtenytkään kun suunnitelmia ei lyötykään lukkoon. Noh ehkä vielä joskus toiste !?

Naisten kolmiloikkaa & pituushyppyä kuvaan aina mielelläni.. =)
Naisten kolmiloikkaa & pituushyppyä kuvaan aina mielelläni.. =)

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus