Tänään aion olla TV:n äärellä !

  • Toni

Noniin tänään ne yleisurheilun MM-kisat sitten vihdoinkin alkavat & kun kerran Osakassa ovat, ovat myös lähetysajat kovin hullunkurisia =D Eli keskellä yötä ja aamutunteina pitäisi ainakin välillä olla hereillä. No tänään hyvää lämmittelyä urheilun maailmaan tuo 2 leffaa jotka juuri sopivasti ennen ensimmäistä lajia maratonia eli Jackass-elokuva(aika nähdäkin tuo kun 2-osan näin jo aiemmin tänä kesänä)& sen jälkeen Lämäri 2. Tänä aamuna heräsin kipeään korvaan(ilmeisesti eilen suihkussa meni vettä korvaan?) & katsoin siinä sitten eka kertaa sellaista Espanjalaista sarjaa kuin "Serranon perhe". Ilmeisesti joku Espanjan "Salatut elämät" =D

Vedonlyönnillisesti odotetaan parempia aikoja jo v-loppuna. Eilen sentään KPV piti, mutta Los Angeles ei & tänään Ranskan toiseksi ylin sarja voi vielä pelastaa alkuviikon.

Mun piti lähteä muka Kokkolaan juhlimaan tänä v-loppuna Venetsialaisia, mutta empäs sitten lähtenytkään kun suunnitelmia ei lyötykään lukkoon. Noh ehkä vielä joskus toiste !?

Naisten kolmiloikkaa & pituushyppyä kuvaan aina mielelläni.. =)
Naisten kolmiloikkaa & pituushyppyä kuvaan aina mielelläni.. =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:17

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus