Tänään kannustetaan Suomi taas voittoon !

  • Toni

Tänään Suomi jatkaa hienosti alkanutta futiksen EM-karsintaansa. Nyt 2 seuraavaa peliä olisi niitä ns. "helppoja" pelejä joista täydet pisteet pitäisi saada. Olen havainnut että Suomi on parhaimmillaan silloin kun siltä ei mitään odoteta ja ennakkakkosuosikin asema taas ei ehkä ole se paras lähtökohta Suomelle. Toisaalta Suomi on usein myös hoitanut komeasti heikommat maat tieltään rutiinillaan, mutta lipsahduksiakin on välillä sattunut. Kovin paljoa ei saisi lipsua näitä vastaan tai sitten täytyy saada kovia voittoja kovemmista maista jotta mahdollisuudet kisoihin säilyisivät. 4pistettä on kai se minimitavoite näistä kahdesta vieraspelistä Armeniaa ja Kazakstania vastaan, mielummin tietysti kuusi.

Mutta vaikka uskon ja toivon Suomen voittavan, vakioveikkauksessa aion pitää oman linjani ja varmistaa Armenia-Suomi pelin x:llä 2 lisäksi. Siksi koska peli tuskin on niin helppo kuin yleisesti luullaan ja varsinkin siksi kun kaikki ovat niin varmoja Suomen voitosta..

Mutta nyt lähden miettimään päivän lopullista vakioveikkausriviä, heips..

Kirjoitettaessa soi Black Sabbath : The Sabbath Stones

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus